Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se înmulţesc semnalele de alarmă! 15-0 pentru Universitatea Craiova la capitolul la care CFR Cluj e specialistă: "Nu văd cum poate câştiga campionatul aşa"

Se înmulţesc semnalele de alarmă! 15-0 pentru Universitatea Craiova la capitolul la care CFR Cluj e specialistă: "Nu văd cum poate câştiga campionatul aşa"

CFR Cluj

Comentarii

Universitatea Craiova a reuşit să o anihileze pe CFR Cluj la capitolul la care echipa lui Dan Petrescu a excelat sezoane la rând în prima ligă. Experţii Orange Sport, Basarab Panduru şi Andrei Vochin, au tras semnale de alarmă pentru echipa ardeleană.

15-0! Universitatea Craiova a anihilat-o pe CFR Cluj la capitolul la care Dan Petrescu excelează

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, meciul cu formaţia CFR Cluj, contând pentru etapa a doua din play-off-ul Superligii. 

Clujenii au deschis scorul la Craiova, prin Cvek, în minutul 69, care a înscris cu o lovitură de cap la centrarea lui Cristian Manea. Egalarea a venit după numai trei minute, când pasa lui Ndong l-a găsit pe Koljic şi acesta a finalizat cu sânge rece. 

Însă, campioana en titre din Superligă continuă să sufere, deşi Dan Petrescu a recunoscut că se aştepta ca CFR Cluj să nu arate bine, în meciul cu Universitatea Craiova

Mai mult, raportul cornerelor a fost zdrobitor în favoarea oltenilor. În timp ce Universitatea Craiova a beneficiat de 15, CFR Cluj n-a avut corner pe "Ion Oblemenco", iar astfel a dispărut "arma" pe care Dan Petrescu pune mare preţ şi care i-a adus multe puncte. 

"Parcă Craiova merita mai mult pe final, a fost echipa care a stat mai mult în terenul CFR-ului, care l-a băgat pe Hoban şi a arătat că vrea să se apere. Craiova joacă fotbal, se bate cu toată lumea şi îl ajută mult acest play-off pentru sezonul viitor. Craiova arată bine", a declarat expertul Orange Sport, Basarab Panduru. 

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, consideră că CFR Cluj pune în pericol titlul, dacă jocul echipei nu va fi pus pe picioare de Dan Petrescu. 

"De mult n-am mai văzut CFR jucând aşa de slab. Mă uitam în prima repriză cât de mare e diferenţa de ritm faţă de Rapid - Farul. CFR a vrut de la această partidă să nu primească gol, să nu se întâmple ceva. Raportul ocaziilor, în a doua repriză, a fost 6-1 pentru Craiova. Nu văd cum CFR poate câştiga campionatul dacă joacă aşa. Când nu mai ai fazele fixe, nu mai ajungi la poartă, era arma principală", a spus expertul Orange Sport. 

Universitatea Craiova a adunat 29 de puncte şi este pe locul 4, iar CFR Cluj e pe locul 2, cu 34 de puncte.

Afla mai multe despre: universitatea craiova cfr cluj 1-1universitatea craiova cfr cluj superligadan petrescubasarab panduruandrei vochin 

viewscnt
Articole similare