Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul spectaculos transferat de Rapid recunoaşte că nu auzise de Gică Hagi: "Nu îl cunoşteam şi nu pot să spun nimic, dar îl ştiam pe Adrian Mutu"

Fotbalistul spectaculos transferat de Rapid recunoaşte că nu auzise de Gică Hagi: "Nu îl cunoşteam şi nu pot să spun nimic, dar îl ştiam pe Adrian Mutu"

Rapid

Comentarii

Jayson Papeau (26 de ani), fotbalistul spectaculos transferat de Rapid Bucureşti la începutul acestui sezon, a recunoscut că nu-l ştia pe unul dintre cei mai mari fotbalişti din istoria României, Gică Hagi (58 de ani).

Un fotbalist sincer. Jayson Papeau nu auzise despre Gică Hagi înainte să ajungă în România

Pentru români, Gică Hagi poate fi considerat "regele" fotbalului românesc. Fost fotbalist important la Real Madrid, Barcelona, Brescia sau Galatasaray, Hagi este acţionar şi antrenor la Farul Constanţa. Însă, faima sa nu a ajuns peste tot. 

O recunoaşte Jayson Papeau, un fotbalist sincer, care a lăsat complezenţa deoparte şi a recunoscut că nu-l cunoştea pe Gică Hagi, înainte să semneze cu Rapid Bucureşti. 

În vârstă de 26 de ani, francezul s-a născut cu cinci ani înainte ca Gică Hagi să se retragă din cariera de fotbalist, de la Galatasaray. 

Totuşi, Papeau îl cunoştea pe Adrian Mutu, actualul său antrenor, şi a recunoscut că a recuperat în privinţa lui Gică Hagi. 

"(n.r. - pe Gică Hagi) Nu îl cunoşteam, pentru că eram prea tânăr şi nu pot să spun nimic. Când am venit aici, mi s-a spus că sunt doi mari foşti jucători.

Pe Adrian Mutu îl cunoşteam din trecut, l-am urmărit cănd eram tânăr şi Hagi, pe care nu îl ştiam, dar am văzut video cu el pe YouTube. Unele persoane, precum tatăl meu sau agentul meu, mi-au spus că a fost un jucător foarte mare", a declarat Jayson Papeau, pentru Orange Sport. 

Jayson Papeau vrea titlul în Superligă cu Rapid Bucureşti

Transferat de Rapid la începutul sezonului, de la Warta Poznan, pentru 200.000 de euro, Papeau a jucat în 19 meciuri, a marcat un gol şi a pasat decisiv de două ori în acest sezon. 

"Am făcut meciuri bune împotriva echipelor bune. Am arătat asta împotriva Clujului, când am făcut un meci bun. Pe parcursul acestui sezon am jucat bine împotriva acestor echipe. 

(n.r. - Pe ce loc termină Rapid în acest play-off?) Pe locul 1, bineînţeles, pentru că e play-off şi fiecare poate să învingă pe oricine. 

Cum am spus mai devreme, dacă jucăm ca pe terenul lui CFR Cluj, putem să batem pe oricine şi să terminăm pe locul 1", a mai spus Jayson Papeau pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: gica hagijayson papeaurapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare