Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Suspendare mare pentru Gigi Becali din partea FRF. Pentru ce a ajuns să fie judecat patronul de la FCSB

Suspendare mare pentru Gigi Becali din partea FRF. Pentru ce a ajuns să fie judecat patronul de la FCSB

FCSB

Comentarii

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, şi-a aflat pedeapsa în urma derapajului sexist la adresa Cristinei Trandafir, unul dintre arbitrii din Superliga.

După victoria celor de la FCSB cu scorul de 3-2 împotriva celor de la FC Botoşani, meci disputat pe data de 25 februarie, Gigi Becali a răbufnit la adresa arbitrului VAR Cristina Trandafir, arbitru care a contribuit la cele două cartonaşe roşii primite de jucătorii liderului din Superliga.

Derapajul sexist al lui Gigi Becali, după partida cu FC Botoşani

"De vină a fost femeia de la VAR. Dar nu sunt supărat. E sora mea, se împărtăşeşte la Biserică. Eu nu mă supăr pe oamenii cu care mă împărtăşesc. Îi dau un sfat. Vrea să-i împlinească Dumnezeu ce cere la Biserică? Să se lase de arbitraj. Sau să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze ea bărbaţii.

Eu am zis că nu avem cum să fim supăraţi, că e sora noastră, vine la Biserică, se împărtăşeşte cu noi. A greşit. Dar a greşit de două ori.

Lasă, bă, femeile la femei şi bărbaţii la bărbaţi! Aţi înnebunit cu totul? O luăm razna cu toţii! Cum să vină femeia peste bărbat să ia decizii? Asta e luptă la jocuri şi o arbitrează bărbaţii, băi, nebunilor! Vine femeia... A făcut Dumnezeu dreptate.

Dacă tu femeie nu îţi vezi de treaba ta... Dacă eşti femeie, stai acasă, mă!" sunt câteva dintre declaraţiile lui Gigi Becali, la acea vreme.

Comisia de Disciplină a decis, după mai multe amânări, să definitiveze o listă de sancţiuni pentru Gigi Becali, în urma declaraţiilor sale cu caracter sexist, la adresa arbitrului Cristina Trandafir. Astfel, prin reclamaţia secretarului general al FRF, Radu Vişan, Gigi Becali poate să primească o serie de sancţiuni, atât individuale, cât şi la nivelul clubului său, FCSB.

”În temeiul art. 12, 14 Bis şi 15 raportat la art. 54/1 din RD, pârâtul Becali George se sancţionează cu Avertisment şi penalitate de 10.000 lei, iar Clubul FC FCSB SA cu penalitate sportivă de 5000 lei În temeiul art. 12, 14 Bis şi 15 raportat la art. 60 Bis al. 1 - 2a din RD al FRF, pârâtul Becali George se sancţionează cu Avertisment şi penalitate de 10.000 lei.

În temeiul art. 52/2/b din RD, pârâtul Becali George se sancţionează cu suspendare 6 (şase) luni şi penalitate de 50.000 lei În conformitate cu prevederile art. 45/1 din RD al FRF, pârâtul Becali George va executa sancţiunea pentru abaterea disciplinară cea mai gravă prevăzută de art. 52/2/b din RD, suspendare 6 (şase) luni şi penalitate de 50.000 lei În temeiul art. 54/1 din RD, clubul FC FCSB SA va executa penalitatea sportivă de 5000 lei”, se arată în comunicatul Comisiei de Disciplină.

Afla mai multe despre: gigi becaliradu visanfrfcristina trandafirderapajfcsb 

viewscnt
Articole similare