Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Admirabil! Căpitanul Fiorentinei ajută la curăţarea străzilor. A fost surprins lucrând cu lopata în noroi

Admirabil! Căpitanul Fiorentinei ajută la curăţarea străzilor. A fost surprins lucrând cu lopata în noroi

Serie A

Comentarii

Căpitanul echipei Fiorentina, Cristiano Biraghi, a fost văzut luni făcând curăţenie pe străzile din Florenţa, unde au fost inundaţii în urma trecerii furtunii Ciaran.

Căpitanul echipei Fiorentina, Cristiano Biraghi, ajută la curăţarea străzilor după trecerea furtunii Ciaran

Căpitanul Fiorentinei, Cristiano Biraghi, a fost văzut luni, pe străzile din Campi Bisenzio, lucrând cu lopata în noroi, în timp ce participa la eforturile de reconstrucţie în urma inundaţiilor devastatoare din zonă.

Şapte persoane au murit după ce râurile au ieşit din matcă în urma unor ploi torenţiale în regiunea Toscana din centrul Italiei. O vastă operaţiune de curăţare este în curs de desfăşurare în zonele cele mai afectate, inclusiv în Campi Bisenzio, în apropiere de Florenţa.

Fanii din Curva Fiesole, de la Fiorentina, au cerut anterior amânarea meciului de duminică din Serie A cu Juventus, pentru a-şi concentra eforturile pe vasta operaţiune de curăţare. Meciul s-a desfăşurat, Juventus câştigând cu 1-0, dar mulţi Ultraşii au rămas pentru a-i ajuta pe cei aflaţi în nevoie.

A doua zi după meci este de obicei o zi de odihnă pentru echipă, dar Biraghi a fost văzut printre voluntarii care ajutau la curăţarea zonei, care era înconjurată de obiecte abandonate şi deteriorate din casele locale.

 

Afla mai multe despre: cristiano biraghifurtuna italia 

viewscnt
Articole similare