Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Clubul pe val din Superligă care "se desfiinţează imediat", dacă patronul se retrage! Cristi Borcea: "El face o mare greşeală" | EXCLUSIV

Clubul pe val din Superligă care "se desfiinţează imediat", dacă patronul se retrage! Cristi Borcea: "El face o mare greşeală" | EXCLUSIV

FC U Craiova

Comentarii

Fostul acţionar de la Dinamo Bucureşti, Cristi Borcea, consideră că o echipă din Superligă nu va mai avea continuitate, dacă afaceristul care o susţine se va retrage.

U Craiova 1948 ar dispărea dacă Adrian Mititelu se retrage, anunţă Cristi Borcea

Într-un interviu acordat Orange Sport, Cristi Borcea şi-a adus aminte de perioada sa în acţionariatul lui Dinamo, despre care a vorbit cu emoţii. 

De asemenea, el crede că rivalitatea din urmă cu peste 10 ani, dintre patroni, era mai mare, iar aceştia se luptau pentru primele locuri ale campionatului cu bugete mari, de aproximativ 15 milioane de euro. 

În intervenţia sa, Cristi Borcea a comentat şi ce i se întâmplă lui Adrian Mititelu, în raport cu suporterii lui U Craiova 1948

Contestat şi înjurat de o parte de galerie, care a oprit meciul Sepsi Sfântu Gheorghe - U Craiova 1948, Adrian Mititelu e compătimit de Cristi Borcea, care nu ar fi acceptat să fie înjurat de suporteri. 

De asemenea, dinamovist a ajuns la o concluzie dură pentru o parte importantă a fotbalului craiovean. Borcea crede că U Craiova 1948 va dispărea în ziua în care Adrian Mititelu se va retrage din fotbal. 

"Adrian Mititelu face o mare greşeală. Să fii înjurat, să bagi şi trei, patru milioane... Eu mereu am zis că m-am luptat şi am purtat războaiele cu Adrian Mititelu şi Mititelu a băgat bani mulţi, dar face o mare greşeală. Să fie înjurat el, să dea şi patru, cinci milioane... Eu n-aş mai face aşa ceva niciodată. 

(n.r. - dacă pleacă Adrian Mititelu de la U Craiova 1948, clubul va avea continuitate?) Nu! Se desfiinţează imediat", a declarat Cristi Borcea pentru Orange Sport. 

Adrian Mititelu vrea să salveze cele trei puncte pierdute la masa verde cu Sepsi

După ultima victorie din Superligă, Adrian Mititelu a anunţat că a găsit informaţia care poate scăpa de U Craiova 1948 de înfrângerea la masa verde cu Sepsi

El mizează pe o interpretare a regulamentului FRF şi a anunţat inclusiv când ar putea avea loc meciul Sepsi Sfântu Gheorghe - U Craiova 1948. 

U Craiova 1948 este pe val în Superligă şi, după revenirea lui Nicolo Napoli, emite pretenţii la play-off, după ce a fost o bună bucată din campionat aproape de zona retrogradării. 

Oltenii sunt pe locul al şaptelea, cu 36 de puncte, cu cinci mai puţine decât Sepsi, care ocupă ultimul loc care asigură calificarea în play-off. 

 

Afla mai multe despre: adrian mititelucristi borceau craiova 1948 

viewscnt
Articole similare