Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, revenire şoc în Superligă: ”Este visul meu. Ar fi culmea să spun că nu mă interesează” | EXCLUSIV

Dică, revenire şoc în Superligă: ”Este visul meu. Ar fi culmea să spun că nu mă interesează” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, Nicolae Dică (43 de ani) a vorbit despre presupusul interes din partea lui FC Argeş, dezvăluind că nu a discutat, momentan, cu nimeni, dar că ar fi un vis pentru el să pregătească echipa din Trivale în Superligă.

FC Argeş a reuşit să se salveze de la retrogradarea directă în ultima etapă a play-out-ului, în detrimentul Chindiei Târgovişte, dar trupa din Trivale tot poate ajunge în Liga 2.

La barajul de promovare/menţinere, echipa piteşteană o va înfrunta pe Dinamo, formaţie care a reuşit mai multe prestaţii de excepţie în play-off în acest sezon.

”Este visul meu să antrenez FC Arges în Liga 1 şi să fac performanţă”

În cazul în care va reuşi să îşi păstreze locul în Superligă, s-a zvonit că FC Argeş ar fi foarte interesată de a îl aduce pe Nicolae Dică pe banca tehnică a echipei.

Născut la Piteşti, crescut în academia clubului şi fost antrenor al echipei de asemenea, tehnicianul de 43 de de ani va rămâne mereu legat de echipa din Trivale.

În direct la Orange Sport, întrebat despre interesul lui FC Argeş, Nicolae Dică a dezvăluit că nu a discutat, momentan, cu nimeni, dar că ar fi foarte interesat de revenire, dacă echipa trece de Dinamo.

”Nic” a recunoscut că este visul său să o antreneze pe fosta sa echipă în primul eşalon şi să reuşească să facă performanţă alături de aceasta.

Dică, revenire şoc în Superligă?

Nu am discutat cu absolut nimeni de la FC Argeş. FC Argeş este într-un moment dificil cu acest baraj. Nu am discutat cu absolut nimeni.

Îmi doresc ca ei să reuşeasca sa treacă de acest baraj şi să rămână în Superligă, pentru că este echipa la care am făcut primii paşi în fotbal.

(n.r. eşti în relaţii bune cu primarul?) Acum sunt în relaţii ok. Am avut nişte divergenţe, dar am trecut peste. (n.r. te-ar interesa FC Argeş?) Ar fi culmea să spun că nu.

Este visul meu să antrenez FC Arges în Liga 1 şi să fac performanţă. M-am dus la FC Argeş când era în Liga 3.

(n.r. alte discuţii ai?) În momentul de faţă, nu am discuţii. Dacă sunt chemat, voi sta la discuţii”, a declarat Nicolae Dică, la Orange Sport.

FCSB şi CS Mioveni sunt singurele alte echipe din CV-ul de antrenor principal al lui Dică, pe lângă FC Argeş. Recent, antrenorul a afirmat că ar fi interesat să colaboreze şi cu Sepsi.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare