Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo va sesiza Comisia de Disciplină a FRF după ce Vali Lazăr a depăşit măsura cu Ovidiu Burcă! "Comportament incalificabil"

Dinamo va sesiza Comisia de Disciplină a FRF după ce Vali Lazăr a depăşit măsura cu Ovidiu Burcă! "Comportament incalificabil"

Dinamo București

Comentarii

Dinamo va sesiza Comisia de Disciplină a FRF cu privire la comportamentul lui Valentin Lazăr la meciul amical cu CS Păuleşti, a anunţat administratorul special al grupării dinamoviste, Vlad Iacob.

"Clubul nostru condamnă ferm gestul şi declaraţiile jucătorului Valentin Lazăr şi va sesiza Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal cu privire la comportamentul reprobabil al acestuia din timpul şi de la finalul meciului amical Dinamo Bucureşti vs CS Păuleşti, desfăşurat sâmbătă, 21 ianuarie 2023, la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea. 

Jucătorul celor de la CS Păuleşti a avut un comportament incalificabil, mediatizat în presa centrală de reprezentanţii mass-media prezenţi la Buftea, pe care nu îl consider demn de a fi expus în amănunt în prezentul comunicat. 

Avem încredere în factorii responsabili din Federaţia Română de Fotbal şi sperăm că aceştia vor lua atitudine şi vor decide să condamne ferm gesturi de asemenea factură, dând dovadă de toleranţă zero faţă de astfel de comportamente.

Consider că astfel de manifestări sunt intolerabile şi nocive pentru fotbalul românesc, un fotbal care ar trebui să promoveze valori precum respectul, integritatea şi fair-play-ul", a afirmat Vlad Iacob într-un comunicat publicat pe reţelele sociale ale FC Dinamo.

La meciul amical de sâmbătă, scor 0-0, în prima repriză, Valentin Lazăr a scos de la jambiere două perechi de chiloţi, roz şi mov, pe care le-a aruncat spre banca dinamovistă.

"Luaţi! Să-i daţi lui Mister (nr. - antrenorul dinamovist Ovidiu Burcă) în cantonament!", a strigat Vali Lazăr către banca celor de la Dinamo.

"A reuşit (n.r. - Ovidiu Burcă) să dea liderii vestiarului afară. Nu a avut curaj să mă privească pe mine în ochi, n-a avut curaj să-i privească în ochi pe cei 5. Se băga prin căsuţă, pe acolo, pe la Săftica. Sunt mai multe lucruri la mijloc. Băieţii şi oamenii din jurul lui Dinamo ştiu ce face acest psiholog. Nu m-a supărat cu nimic, ştiam de o lună că va face asta (n.r. - că îl va da afară). Are impresia că e Dumnezeu pe pământ şi îi tratează aşa pe ceilalţi care l-au ajutat să ajungă la un punct de play-off...îi dai afară şi numai jucătorii sunt de vină. Domnul psiholog nu e de vină, că are nişte cărţi în faţa altora. Nu e aşa, hai să n-o mai dăm aşa.", a declarat Valentin Lazăr după meci.

Afla mai multe despre: ovidiu burcăvali lazăr 

viewscnt
Articole similare