Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Prunea, aproape de revenirea în Superligă după trei ani! A confirmat oferta din partea clubului de tradiţie | ULTIMA ORĂ

Florin Prunea, aproape de revenirea în Superligă după trei ani! A confirmat oferta din partea clubului de tradiţie | ULTIMA ORĂ

Superliga

Comentarii

Continuă mişcările importante din Superligă în această iarnă. Florin Prunea (54 de ani) ar putea reveni în fotbalul românesc după trei ani şi să-şi folosească experienţa la un club de tradiţie din prima ligă.

Florin Prunea, aproape de revenirea în fotbalul românesc. Echipa de tradiţie din Superligă cu care negociază

Încă un conducător şi-ar putea face apariţia în Superligă, înainte de a doua parte a campionatului, care se anunţă atractivă, atât pentru echipele care se vor lupta pentru titlu şi locurile europene, în play-off, cât şi pentru cele care vor încerca să se salveze de la retrogradare, în play-out. 

Lupta rămâne strânsă în toate zonele clasamentului, iar U Cluj a ales să facă un pas important la nivelul conducerii. 

"Şepcile roşii" au avut, în această iarnă, o campanie de achiziţii importantă la nivelul lotului, acolo unde au fost transferaţi Andrei Miron, Dan Nistor, Ivan Goranov, Dorinel Oancea, Răzvan Trif, Ianis Stoica, Ivan Martic şi Ze Gomes. 

Mai mult, echipa aflată sub protecţia primăriei din Cluj-Napoca vrea să se întărească şi la nivelul conducerii. 

Portarul din Generaţia de Aur, Florin Prunea, a fost ofertat pentru a veni la U Cluj. Fostul conducător de la Dinamo Bucureşti, ultima dată în sezonul 2019-2010, şi de la Poli Iaşi, între 2012-2017, poate reveni în conducerea unui club din Superligă. 

„Da, am discutat cu domnul Constanţea (n.r. - preşedintele) şi aseară şi cu Neluţu Sabău (n.r. - antrenorul). Urmează să vedem, mai multe amănunte nu pot să vă dau”, a spus Florin Prunea, pentru as.ro.

Florin Prunea a preluat deja discursul celor de la U Cluj

Imediat după ce U Cluj a remizat cu Chindia Târgovişte, scor 2-2, în Superligă, Alex Chipciu a ieşit la atac asupra arbitrajului. El consideră că U Cluj a fost privată de multe puncte în clasament de arbitri, părere împărtăşită şi de conducătorii de pe Cluj Arena. 

Fără o implicare oficială pentru moment, Florin Prunea şi-a spus şi el părerea despre arbitrajele pe care le-a avut U Cluj. 

„Aici nu este vorba despre dezvantajare, este vorba de viciere de rezultat. Din cauza arbitajului s-au pierdut două puncte mari. U Cluj era acele două puncte cu trei poziţii mai sus. Echipa este măcelărită, pur şi simplu!”, a adăugat fostul portar. 

Afla mai multe despre: florin pruneaflorin prunea revenire fotbalul romanescu clujflorin prunea u cluj 

viewscnt
Articole similare