Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Galacticul" luat la ţintă de MM Stoica pentru ce a făcut în Real Madrid - Manchester City: "Ce trebuie să mai facă domnul?"

"Galacticul" luat la ţintă de MM Stoica pentru ce a făcut în Real Madrid - Manchester City: "Ce trebuie să mai facă domnul?"
Comentarii

Centralul Artur Dias a fost mustrat de Mihai Stoica, pentru felul în care i-a permis lui Dani Carvajal (31 de ani) să abordeze duelurile cu cei de la Manchester City.

Dani Carvajal, faulturi repetate în Real Madrid - Manchester City

Real Madrid - Manchester City se joacă marţi, de la ora 22:00. Meciul e în direct pe Orange Sport 1. 

Prima repriză a duelului dintre cei doi "giganţi" a oferit şi un moment dur între Carvajal şi Grealish. La o minge care se ducea în aut de poartă, fundaşul dreapta al lui Real Madrid l-a împins violent pe englez în panoul din marginea terenului. 

Apoi, Grealish a reacţionat nervos şi l-a lovit peste mână pe spaniol, care a avut mai multe intervenţii neregulamentare în primele 45 de minute. 

De la distanţă, Mihai Stoica s-a arătat iritat de câte i s-au permis lui Dani Carvajal din partea arbitrului Artur Dias. 

”Ce trebuie să mai facă domnul Carvajal ca să ia şi el măcar un galben?”, a scris MM Stoica pe Facebook.

Cele două grupări s-au duelat şi anul trecut în aceeaşi fază a competiţiei, iar trupa lui Pep Guardiola a avut ultimul cuvânt de spus după ce s-a impus, 4-3.

Afla mai multe despre: real madridmanchester city 

viewscnt
Articole similare