Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei şase fotbalişti din Superligă care l-au fermecat pe Ilie Dumitrescu. L-a desemnat şi pe antrenorul sezonului: "E cel mai bun"

Cei şase fotbalişti din Superligă care l-au fermecat pe Ilie Dumitrescu. L-a desemnat şi pe antrenorul sezonului: "E cel mai bun"

Superliga

Comentarii

Fostul fotbalist al naţionalei României, Ilie Dumitrescu, i-a numit pe jucătorii care l-au impresionat în acest al Superligii.

Preferinţele lui Ilie Dumitrescu atunci când priveşte spre Superligă

  • Farul Constanţa e liderul în clasament, cu 46 de puncte, la trei puncte distanţă de locul secund ocupat de FCSB, în timp ce CFR Cluj mai are şanse doar matematice la titlu, cu 39 de puncte. 

Cu câteva etape rămase din campionat, Ilie Dumitrescu a fost care au fost jucătoarii revelaţie ai acestui sezon şi a numit jucători de la Rapid, FCSB şi Farul. La categoria cel mai bun antrenor al sezonului l-a pus pe colegul său din Generaţia de Aur, Gică Hagi, managerul liderului Superligii.

"Dugandzic s-a adaptat foarte bine la Rapid, Horaţiu Moldovan a făcut un sezon foarte bun. Hai să mergem la Târnovanu, dar Farul mă surprinde cu aceşti copii: Mazilu, Grameni, Borza",  a spus Ilie Dimitrescu. 

De asemenea, a fost ales şi antrenorul momentului: "În trecut Hagi a fost cel mai bun şi o face şi acum ca manager.

Lupta va (n.r. - la titlu) fi între Farul şi FCSB, un play-off interesant, poate cel mai puternic din ultimii ani. În momentul de faţă, construcţia echipei la Farul e un mix între mare experienţă, cu Artean, Alibec, Băluţă, Nedelcu, şi jucători de mare perspectiva, precum Grameni, Mazilu, Borza", a adăugat Ilie Dumitrescu. 

Afla mai multe despre: ilie dumitrescufarulfcsbrapid 

viewscnt
Articole similare