Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă se judecă în instanţă cazul lui Emiliano Sala! Ce s-a întâmplat la ultimul apel al lui Cardiff

Încă se judecă în instanţă cazul lui Emiliano Sala! Ce s-a întâmplat la ultimul apel al lui Cardiff
Comentarii

Tribunalul Federal de la Lausanne a respins apelul clubului Cardiff, în disputa cu FC Nantes privind transferul lui Emiliano Sala în ianuarie 2019, relatează lequipe.fr.

Cazul Sala: Ultimul apel al clubului Cardiff a fost respins de instanţele elveţiene

În hotărârea sa, Curtea Federală a respins apelul clubului galez la autoritatea judiciară elveţiană şi l-a obligat la plata cheltuielilor de judecată (47.000 de franci elveţieni, adică 48.000 de euro) aferente procedurii, precum şi la plata a 57.000 de franci elveţieni (58.200 de euro) drept compensaţie pentru costurile suportate de FCN.

A fost ultimul pas juridic în disputa dintre cele două cluburi. Transferul de 17 milioane de euro a fost o sursă de dispută de lungă durată. Încă de la început, clubul galez a pus la îndoială validitatea acordului legat de o clauză privind prima de semnare a argentinianului. Toate aceste proceduri au fost pierdute de actuala echipă din Championship (D2 engleză). De asemenea, ei susţin că FC Nantes a lucrat la acest transfer cu un agent fără licenţă (Willy McKay).

"Este logic că Tribunalul federal elveţian a confirmat sentinţa pronunţată la 26 august 2022 de TAS, în termeni clari şi, uneori, duri la adresa clubului din Cardiff", au declarat Jérôme Marsaudon şi Louis-Marie Absil, avocaţii lui FC Nantes.

"Suntem, evident, mulţumiţi de această decizie, regretând în acelaşi timp neclintirea de care a dat dovadă clubul Cardiff pentru a se sustrage obligaţiilor sale de la acest tragic accident".

Afla mai multe despre: emiliano sala 

viewscnt
Articole similare