Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

George Puşcaş a primit un mesaj umilitor pe telefon! Ce a putut citi atacantul. Răbufnire în premieră: "Asta e societatea la noi" | EXCLUSIV

George Puşcaş a primit un mesaj umilitor pe telefon! Ce a putut citi atacantul. Răbufnire în premieră: "Asta e societatea la noi" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

George Puşcaş a ajuns la 11 goluri pentru echipa naţională, în 39 de meciuri, însă atacantul de 27 de ani a fost unul dintre cei mai ironizaţi tricolori, în spaţiul public. Criticat, vârful de la Genoa a reuşit să se revanşeze pe finalul campaniei de calificare la EURO 2024, însă ironiile le-a văzut de-a lungul preliminariilor.

Ce a putut citi George Puşcaş când a deschis telefonul. Mesajul umilitor primit: "Asta scria într-un meme"

Naţionala României aşteaptă grupa de la EURO 2024, după un final de campanie perfect, pe care Edi Iordănescu l-a gestionat în atac cu George Puşcaş şi Denis Alibec. Deşi campania s-a încheiat cu sărbătoarea tricolorilor, pe parcurs aceştia nu au fost ocoliţi de criticile pe care le-a comentat şi Edi Iordănescu

Poate cel mai blamat fotbalist a fost George Puşcaş, care în anumite meciuri nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor privitorilor. Însă, Edi Iordănescu a crezut în atacantul de la Genoa, care a egalat în victoria cu Israel, scor 2-1, din Ungaria. 

George Puşcaş a fost ironizat, iar un meme umilitor i-a apărut pe telefon, chiar în timpul preliminariilor, după cum a recunoscut Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF. 

"George Puşcaş, care din punctul meu de vedere, conform analizei mele, pentru jocul naţionalei era extrem de important în anumite meciuri pentru modul în care se bătea cu adversarul, ajunge să primească meme-uri, care să spună că cea mai mare şansă a noastră (n.r. - de calificare la EURO 2024) după meciul cu Kosovo este să fie suspendat Puşcaş cinci etape sau să fie interzis la echipa naţională", a declarat Andrei Vochin, pentru Orange Sport. 

George Puşcaş este al doilea cel mai bun marcator român în activitate la naţională, după Nicolae Stanciu. În acest moment, George Puşcaş are 11 goluri, precum Silviu Bindea - 27 de jocuri, şi Iosif Petchovschi - 31 de jocuri.

Andrei Vochin: "Asta e societatea la noi, cea fotbalistică"

Oficialul FRF a încercat să găsească şi o explicaţie pentru felul în care sunt trataţi uneori tricolorii care vin în loturile naţionale. 

"Creezi un trend. Lumea care e în tribună nu face analize, lumea se uită la analişti. Lumea din tribună nu are cultura fotbalistică a unor analişti care au pregătire fotbalisică, experienţă fotbalistică.

Asta e societatea la noi, cea fotbalistică, iar lumea e influenţată foarte puternic de un anumit curent şi nu mai poate judeca cu mintea. Judecă cu mintea analistului", a adăugat Andrei Vochin, care a explicat şi cum au dispărut mai mulţi tricolori din lot, după ce nu s-au adaptat regulilor lui Edi Iordănescu

 

Afla mai multe despre: george puscasgeorge puscas mesaj umilitorgeorge puscas romaniageorge puscas echipa nationala 

viewscnt
Articole similare