You are here:

Helmut Duckadam vede două probleme la FCSB faţă de sezonul trecut: "Mă aşteptam la un asemenea rezultat cu Maccabi Tel Aviv"

Helmut Duckadam vede două probleme la FCSB faţă de sezonul trecut: "Mă aşteptam la un asemenea rezultat cu Maccabi Tel Aviv"

FCSB

Comentarii

Helmut Duckadam a urmărit FCSB în startul de sezon şi a tras câteva concluzii atât despre felul în care arată echipa, cât şi despre remiza cu Maccabi Tel Aviv, din preliminariile Champions League.

Duckadam spune ce a observat diferit la FCSB faţă de sezonul trecut: "Se simte"

FCSB a remizat cu Maccabi Tel Aviv, scor 1-1, în primul meci al dublei din turul II preliminar Champions League. Gigi Becali simte că echipa sa poate trece de campioana din Israel, săptămâna viitoare, în Ungaria, iar Helmut Duckadam a spus ce impresie i-a lăsat echipa bucureşteană, după meciurile oficiale din acest sezon. 

Fostul portar consideră că plecarea lui Florinel Coman a tăiat din forţa ofensivă, în timp ce apărarea de la FCSB i-a ridicat câteva semne de întrebare. 

"Da, mă aşteptam la un asemenea rezultat. Meciul a fost destul de modest, dar cu şanse pentru FCSB să repare la Budapesta ce n-a reuşit aici. Cred că au potenţial să se califice, dar trebuie să joace cu mai mult curaj.

Din păcate se simte lipsa lui Coman. Atacul nu a funcţionat cum şi-au dorit. Au avut câteva situaţii, dar nici alea foarte clare. Îngrijorător este că apărarea, care anul trecut a funcţionat foarte bine, acum a primit trei goluri în două etape. Cred că acolo este o mică problemă", a declarat fostul preşedinte de imagine de la FCSB. 

Helmut Duckadam speră ca FCSB să se bucure după returul din Budapesta, iar în privinţa campionatului nu vede cum campioana României ar mai putea domina campionatul, precum în sezonul trecut. 

"Şansele sunt egale, 50 - 50. Acum să vedem cine are nervii mai tari. Ambele echipe trebuie să câştige. Eu sper să fie FCSB.

(n.r. - campionatul va fi câştigat la pas?) Nu cred. Am văzut echipe care s-au întărit mult mai bine. CFR, chiar şi Craiova. S-ar putea să fie anul acesta o echipă care se bate cu adevărat la titlu cu FCSB. 

Rapid nu a făcut transferuri, care să o ajute mai mult decât anul trecut. FCSB va trebui să lupte ca să fie în faţă, acolo, dar să câştige atât de lejer campionatul cum a făcut-o anul trecut cu siguranţă nu va reuşi", a mai spus Helmut Duckadam. 

Afla mai multe despre: helmut duckadamfcsb maccabi tel avivhelmut duckadam fcsb 

viewscnt
Articole similare