You are here:

Imaginile cu un patron din Superligă l-au revoltat pe Răducioiu: "Aţi văzut în străinătate aşa? Nu vreau să intru în polemică cu acest domn, dar nu sunt de acord" | VIDEO

Imaginile cu un patron din Superligă l-au revoltat pe Răducioiu: "Aţi văzut în străinătate aşa? Nu vreau să intru în polemică cu acest domn, dar nu sunt de acord" | VIDEO

Cupa României

Comentarii

Florin Răducioiu i-a cerut unui patron din Superligă să renunţe la un obicei pe care l-a căpătat odată cu trofeele pe care echipa le-a câştigat.

Florin Răducioiu l-a văzut pe un patron din Superligă ce face: "Nu o să accept asemenea imagini pe care doar în România le vezi"

Sepsi Sfântu Gheorghe a câştigat, miercuri seară, Cupa României, învingând la lovituri de departajare echipa Universitatea Cluj în finala competiţiei, disputată la Sibiu.

La final, Laszlo Dioszegi a oferit un nou moment care a stârnit comentarii. Acţionarul s-a bucurat la grămadă cu echipa, a ridicat trofeul şi l-a prezentat în dreptul fanilor. Însă gestul său a fost taxat, dar şi înţeles de Florin Lovin: "Pentru el e o bucurie pe care n-a mai simţit-o. Un om simplu care a construit stadionul şi a făcut totul de la zero se comportă ca un suporter şi nu ca un patron", a spus fostul fotbalist, la Orange Sport. 

Opinia fostului mijlocaş de la FCSB n-a fost împărtăşită şi de Florin Răducioiu. El a făcut o paralelă cu ce se întâmplă la festivităţile din străinătate. 

"Nu vreau să intru în polemică cu acest domn, cu preşedintele clubului. Nu sunt de acord cu asemenea... cu acest mod de a celebra. Aţi văzut în campionatele externe să coboare şi să se bucure aşa? Nu pot accepta şi nu o să accept asemenea imagini pe care doar în România le vezi.

E o bucurie exagerată, adevăraţii protagonişti sunt ei, jucătorii şi antrenorii. Ar fi bine să coboare toată lumea cu picioarele pe pământ. Pe preşedintele Macron l-aţi văzut să se bucure aşa, să ridice trofeul Cupei Mondiale?", a spus Florin Răducioiu la Orange Sport. 

VIDEO | Imaginile cu Laszlo Dioszegi la finalul Cupei României

Afla mai multe despre: florin raducioiulaszlo dioszegilaszlo dioszegi sepsi 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul