You are here:

Impresionat, Gigi Becali i-a oferit 15.000 de euro la FCSB! Finanţatorul a confirmat oficial: "L-ai văzut?"

Impresionat, Gigi Becali i-a oferit 15.000 de euro la FCSB! Finanţatorul a confirmat oficial: "L-ai văzut?"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, s-a bucurat la finalul sezonului trecut, când echipa a cucerit titlul în România, iar în sezonul următor are aceeaşi strategie la nivelul echipei. Convins că este pe drumul cel bun, afaceristul i-a oferit 15.000 de euro antrenorului său preferat.

Salariu triplu la FCSB pentru favoritul lui Gigi Becali: "Domnul nu face minuni peste noapte"

FCSB i-a transferat pe David Kiki, Daniel Popa şi Marius Ştefănescu, însă un salariu mare a fost oferit şi la nivelul băncii tehnice. Gigi Becali a confirmat că i-a triplat salariul lui Elias Charalambous, antrenorul cu care este pe aceeaşi lungime de undă şi care i-a readus trofeul Superligii, un eveniment susţinut de Superbet. 

Astfel, Gigi Becali a spus că Elias Charalambous este remunerat cu 15.000 de euro, o mărire semnificativă, de la 5.000 de euro, suma pe care a avut-o antrenorul până să producă performanţe. 

"L-ai văzut pe Charambous pe care-l critică toată lumea? Părintele Iustin Pârvu zice că un rugător poate face cât şapte guverne. Un rugător ca Charalambous poate face cât 700 de 'murinii', 'guardioli', de 'clopoţi' şi de 'anceloţi'. Domnul face şi poate vă arată Domnul, că nu face minuni peste noapte. 

El avea 5.000 de euro, i-am făcut 15.000", a declarat Gigi Becali, în intervenţia recentă. 

FCSB îşi cunoaşte primele adversare din preliminariile Champions League, însă lotul nu va mai suferi modificări. Gigi Becali a fost întrebat dacă va mai face transferuri, iar finanţatorul a transmis că echipa are mulţi jucători valoroşi. 

"Nu cred, avem prea mulţi jucători valoroşi pe posturi, Băluţă cu Ştefănescu. Trebuie să-i găsesc lui Băluţă post undeva, că Ştefănescu ăla n-are cum, din dreapta nu-l scoate nimeni nici dacă vin Mbappe cu Maradona, că e prea bun. Băluţă, anul ăsta, e mitralieră atomică", a mai spus finanţatorul FCSB, Gigi Becali.

Afla mai multe despre: gigi becalisalariu elias charalamboussalarii fcsb 

viewscnt
Articole similare