Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Mi se face pielea de găină”. Cum a trăit mama lui Radu Drăguşin primul meci al fundaşului ca titular la naţională: ”Nu poate fi nimic mai frumos” | EXCLUSIV

”Mi se face pielea de găină”. Cum a trăit mama lui Radu Drăguşin primul meci al fundaşului ca titular la naţională: ”Nu poate fi nimic mai frumos” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Svetlana Simion, fostă baschetbalistă şi componentă a echipei naţionale, în prezent secretar general adjunct al Federaţiei Române de Baschet, a vorbit, în exclusivitate pentru Orange Sport, despre primul meci ca titular al fiului său, Radu Drăguşin (21 de ani), la echipa naţională.

Deci a bifat deja al patrulea meci sub tricolor, partida cu Andorra a marcat două borne importante pentru Radu Drăguşin: prima apariţie ca titular şi prima oficială la nivel de seniori.

Se spune că aşchia nu sare departe de trunchi, iar în cazul fundaşului central, această expresie poate fi considerată valabilă. Ambii săi părinţi au reprezentat România, mama, Svetlana Simion, la baschet, iar tatăl, Dan Drăguşin, la volei.

Simion a oferit o primă reacţie pentru Orange Sport după meciul dintre România şi Andorra şi a recunoscut că este deja extrem de mândră de fiul său.

Cum a trăit Svetlana Simion prrimul meci al fiului său ca titular la naţională

A fost ceva cu totul şi cu totul deosebit să îl văd pe Radu debutând în echipa naţională de seniori a României. Cred că nici nu poate fi ceva mai frumos pentru o mamă decât să îşi vadă copilul jucând la un astfel de nivel.

Eu cred că naţionala actuală are posibilitatea să facă lucruri frumoase şi să îi bucure pe toţi iubitorii fotbalului şi sportului în următoarele partide şi nu numai.

Eu lui Radu, înainte de fiecare meci, îi spun doar atât: <<be the best (n.r. fii cel mai bun)>>, e o vorbă a noastră. Asta e urarea mea pe care i-o trasnmit mai în glumă, mai în serios, ca de la mamă la fiu, înainte de fiecare partidă pe care o joacă.

Din păcate, nu am putut să văd prima parte a meciuilui, pentru că am fost comisar la partida dintre Piteşti si Constanţa şi am apucat doar partea a doua a jocului.

”Mi se face pielea de găină”

Am primuit însă pe telefon momentul în care s-a intonat imnul ş chiar şi acum, când vorbesc cu dumneavoastră, mi se face pielea de găină de atâta emoţie, pentru că ori de câte ori se cântă imnul ţării, mi se pare un lucru special, ca fostă sportivă de perfomanţă.

Iar acum, vă puteţi da seama câte emoţii am avut văzându-l pe Radu cântând imnul României la primul lui meci oficial în echipa mare a României.

Am primit foarte multe mesaje de felicitare de la oameni care mă cunosc şi ne cunosc, pentru că Radu a crescut cu noi de mic şi vă daţi seama că e un lucru frumos pentru toţi apropiaţii notri să îl vadă acum în echipa României”, a declarat Svetlana Simion, pentru Orange Sport.

Material de: Răzvan Ionaşcu şi Radu Secoşan

Afla mai multe despre: radu drăguşin 

viewscnt
Articole similare