You are here:

Mititelu, atac fără precedent la adresa lui Burleanu. Patronul de la FC U Craiova nu s-a abţinut: "Eşti preocupat să tragi sforile. Dă-ţi demisia!"

Mititelu, atac fără precedent la adresa lui Burleanu. Patronul de la FC U Craiova nu s-a abţinut: "Eşti preocupat să tragi sforile. Dă-ţi demisia!"

FCU Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova 1948, i-a oferit un răspuns preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

Finanţatorul celor de la FC U Craiova 1948 nu s-a abţinut în ceea ce priveşte răspunsul său pentru Răzvan Burleanu, în războiul de la distanţă purtat între cei doi.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, l-a acuzat pe Mititelu că ar avea un singur interes, cel de a obţine o sumă importantă de bani din procesul în care s-a cerut dizolvarea FRF.

"Domnule Răzvan Burleanu, Adrian Mititelu nu urmăreşte să pună mână pe banii Federaţiei. Eu urmăresc să mi se facă dreptate pentru că Mititelu este un investitor care a băgat zeci de milioane în fotbalul românesc, a construit cel puţin zece terenuri de fotbal din banii lui.

Din banii familiei lui a întreţinut o activitate fotbalistică la nivel înalt, a plătit taxe şi impozite la statul român. El, împreună cu alţii, au făcut posibilă existenţa fotbalului românesc într-un moment foarte greu, iar Adrian Mititelu, investitorul ăsta rău, a fost victima unui abuz nemaiîntâlnit în lumea civilizată.

I s-a luat o echipă de fotbal pe motiv că face un proces la instanţă. Sunt cel care te-a propus pe tine oficial în 2014 la Federaţie, care te-a ajutat să câştigi mandatul şi căruia tu i-ai promis că-i vei face dreptate, domnule Răzvan Burleanu.", a declarat Adrian Mititelu, conform paginii oficiale a clubului.

Finanţatorul grupării din Liga 2 i-a amintit actualului preşedinte al FRF de situaţia din urmă cu zece ani şi a evidenţiat relaţia pe care o aveau cei doi, la acea vreme.

Adrian Mititelu, "fără filtru" în discursul împotriva lui Răzvan Burleanu

"Aici, unde dau acest interviu, tu stăteai frumos ca un porumbel de Bacău, aşa frumos cu gecuţa aia ieftină de la Bănie, în Dăcioara aia a ta pe care o conduceai singur şi m-ai aşteptat două ore ca să te primesc, să-mi explici tu mie că vrei să candidăm la Federaţie, că eşti oripilat de abuzurile care mi s-au făcut mie.

Şi că tu, când vei ajunge, prima decizie pe care o vei lua, vei face dreptate Universităţii Craiova. Vreau să ni se facă dreptate. Ştii foarte bine cum ai câştigat procesul în apel, când împreună cu Coldea şi Trăilă aţi cumpărat procesul şi aţi oferit celor care au întors decizia drepturile TV ale Ligii pe 15 ani.

Aţi cumpărat decizia la Instanţa din Apel, oferind grupului de la Cluj, care a intervenit, condus de Coldea", a continuat Mititelu.

Mititelu a pus accent şi pe ideea că FRF ar funcţiona în ilegalitate şi i-a cerut demisia actualului preşedinte. Natura discursului finanţatorului formaţiei craiovene a dus şi la o serie de derapaje la adresa şefului de la Casa Fotbalului.

"Eşti preocupat să tragi sforile, să se adopte un act normativ pentru a rămâne la putere. Principala ta de preocupare e să nu pierzi puterea.

Ţi-au promis politicienii că după alegeri, dacă iese Ciolacu, ţi se oferă o lege în care vei putea să rămâi la putere în ciuda faptului că asta se întâmplă contrar Constituţiei.

Dă-ţi demisia! Dacă eşti bun, vino peste 2 ani şi candidează din nou. Vrei să-i manipulezi pe oameni ca să obţii votul. Nu mai valorezi nimic dacă ieşi din Federaţie. Dacă ai da acele interviuri de undeva din gară sau din casă de la Bacău n-ai mai avea nicio valoare.

Dacă n-ar mai apărea FRF pe panouri ai fi zero. Oricine ţi-ar lua locul, eşti preocupat să-ţi menţii puterea, tu şi clica ta, pentru a influenţa decizia politică să se adopte un act normativ pentru a rămâne la putere cu orice preţ. Îţi place modelul sud-american, Escobar. Aşa ceva este inadmisibil, este strigător la cer! Toate regulamentele sunt nule!

Tot ce faci este ilegal! Niciun judecător din lume nu va putea să te acopere. N-ai cum să ai la anul licenţiere! N-avem preşedinte de Federaţie, n-avem nimic! La anul trebuie să promoveze echipele pe criterii sportive. Lasă dracu licenţele tale că n-au nicio valoare! N-ai cadru legal! Nu vrem să dizolvăm Federaţia, vrem să intre în legalitate. Să te dăm jos de la putere.

Deja ai 10 ani, mă băiatule! Vrei să mai stai încă 20? E bine acolo, e bine la măcelărie, câştigi 15-20.000 pe lună de voie, costume, sponsorizări.. Am auzit şi că vă luaţi parfumul în barter, maşina barter, telefoane, plimbări, hotel. Voi şi neamul vostru trăiţi datorită unora ca mine care şi-au riscat averea să o bage în fotbal.", a mai spus Mititelu.

Afla mai multe despre: fc u craiova 1948razvan burleanuadrian mititeluliga 2frf 

viewscnt
Articole similare