Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

MM Stoica anunţă prima mutare din vară la FCSB! "Îmi doresc. A făcut cele mai bune meciuri"

MM Stoica anunţă prima mutare din vară la FCSB! "Îmi doresc. A făcut cele mai bune meciuri"

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că doreşte ca în vară să rezolve situaţia unui fotbalist, care să fie în lotul bucureştenilor şi în sezonul următor.

MM Stoica insistă din nou pentru un fotbalist! "În vară mi-aş dori să-i facem contract"

Soarta unui dintre jucătorii care au ajuns să fie apreciaţi de MM Stoica depinde, în continuare, de dorinţa lui Gigi Becali. În acest punct al sezonului, FCSB îl foloseşte titular pe veteranul Valentin Creţu, care la 35 de ani l-a convins pe MM că merită să fie păstrat. 

Pe post mai sunt Alexandru Pantea (20 de ani) şi Nana Antwi (23 de ani), abia transferat. Singurul care nu poate evolua este jucătorul ghanez, care a ratat pregătirea din iarnă şi încă are nevoie de pregătire pentru a evolua într-un meci oficial. 

Chiar şi cu trei variante pe postul de fundaş dreapta, MM Stoica şi-ar dori ca Gigi Becali să-i ofere lui Valentin Creţu posibilitatea de a prelungi contractul şi din vară

"Cumva eu m-am opus în vară să-i facem din nou contract. Am spus că nu cred, că e Pantea, că vreau... După care, chiar şi cu episodul ăsta (n.r. - eliminarea cu Craiova) am insistat să rămână Creţu, pentru că eu consider că la ora actuală Creţu a făcut cele mai bune meciuri de când e la noi. Da, joacă la fel, foarte bine joacă. Înainte mai făcea şi prostii. 

Lui Creţu trebuie să-i facem contract... Eu şi în vară mi-aş dori să-i facem. Lui trebuie să-i facem pe câte o lună (n.r. - râde), dar nu ai cum să-i faci. Creţu, cu fotbalul, da, e corect, se antrenează foarte bine", a declarat MM Stoica, la Orange Sport. 

În iarnă, Valentin Creţu a plecat fără contract în cantonamentul din Antalya, dar s-a pregătit cu echipa şi a fost folosit 45 de minute cu UTA şi 45 de minute cu Universitatea Craiova, în primele două meciuri oficiale din 2024. 

Pentru Orange Sport, MM Stoica a dezvăluit o schimbare reuşită de FCSB, după ce l-a făcut pe Gigi Becali să se răzgândească. Totuşi, oficialul FCSB a recunoscut şi cum a greşit Valentin Creţu, atunci când MM Stoica a insitat să rămână pe teren, deşi finanţatorul l-a dorit schimbat. 

Afla mai multe despre: mm stoicavalentin cretu fcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare