adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu am mai văzut aşa ceva”. Ce au putut să facă jucătorii FCSB-ului la derby-ul cu CFR, în văzul tuturor. Moldovan a rămas mască | VIDEO EXCLUSIV

”Nu am mai văzut aşa ceva”. Ce au putut să facă jucătorii FCSB-ului la derby-ul cu CFR, în văzul tuturor. Moldovan a rămas mască | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport după victoria obţinută de FCSB în derby-ul cu CFR, Viorel Moldovan a analizat prestaţia vicecampioanei şi a recunscout că a rămas mască după una dintre fazele reuşite de jucătorii roş-albaştri, pe care o consideră lucrată ca la carte.

FCSB a reuşit să relanseze cu adevărat lupta la titlu în România, după ce a învins-o pe rivala CFR Cluj, scor 1-0, în a 24-a etapă a Superligii, chiar în Gruia.

”Nu am mai văzut aşa ceva”

 

Vicecampioana a dominat autoritar prima repriză, dar s-a jucat cu ocaziile şi nu a reuşit să deschidă scorul, înainte de a scăpa cu noroc la două faze ale campioanei, din partea secundă.

Apoi, când părea că partida se va încheia la egalitate, Malcom Edjouma a dat lovitura, în urma unei faze lucrate excelent de el şi Octavian Popescu, în minutul 88.

Însă nu acea acţiune a fost cea care l-a lăsat mască pe Viorel Moldovan, ci una din prima repriză, când roş-albaştrii au reuşit să ajungă din propriul careu, în cel advers doar cu pase din prima.

Prezent în platoul Orange Sport, Moldovan a explicat de ce este atât de impresionantă faza reuşită de jucătorii pregătiţi de Mihai Pintilii şi i-a lăudat pe aceştia.

Ce au putut să facă jucătorii FCSB-ului la derby-ul cu CFR

FCSB, aseară (n.r. duminică), prima repriză, pe mine m-a impresionat. Nu am văzut aşa o dinamică interesantă de joc propusă de la mijloc în sus pe faza ofensivă...

Am văzut câteva acţiuni jucate ca la carte, vertical, urmează imediat după o pasă, redublat, iar o pasă verticală, iarăşi redublat. A fost o acţiune în prima repriză, dezvoltată în partea stângă.

Dacă ieşea centrarea respectivă... aşa se joacă. Se atacă spaţiul, se ajunge în careul de 16 metri. păcat că se încheie în blocaj centrarea, dar ăsta e conceptul, ăsta e fotbalul.

Un fotbal dinamic, un fotbal mobil, multă mobilitate din partea jucătorilor”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

În urma victoriei obţinute pe terenul campioanei, FCSB s-a apropiat la şase puncte de CFR, aflându-se la şapte lungimi de liderul Farul însă, după ce constănţenii au învins-o pe Universitatea Craiova şi au revenit pe primul loc.

viewscnt
Articole similare