Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Record de audienţă la FCSB - CFR! Câte bilete s-au vândut deja şi câte ar mai urma să fie achiziţionate: ”Am fost terorizat cu telefoane”

Record de audienţă la FCSB - CFR! Câte bilete s-au vândut deja şi câte ar mai urma să fie achiziţionate: ”Am fost terorizat cu telefoane”

FCSB

Comentarii

Gheorghe Mustaţă, liderul de galerie al FCSB-ului, a dezvăluit că derby-ul cu CFR Cluj ar urma să depăşească recordul de audienţă din acest sezon. Cu două zile rămase până la meci, deja s-au vândut în jur de 35.000 de bilete.

Derby-ul dintre CFR Cluj şi FCSB deja a bătut recordul de audienţă din acest sezon, dacă, aşa cum afirmă Gheorghe Mustaţă, s-au vândut 35.000 de bilete în acest moment.

Recordul din această stagiune fusese stabilit la meciul dintre vicecampioană şi Rapid, din sezonul regular, când în jur de 31.000 de spectatori şi-au făcut apariţia pe Arena Naţională.

”Am fost terorizat azi cu telefoane, cum luăm bilete?”

Aşadar, roş-albaştrii deja ar fi reuşit să întreacă recordul stabilit în urmă cu mai multe luni, iar Mustaţă susţine că fanii vor continua să achiziţioneze bilete.

În opinia şefului de galerie al FCSB, până la sfârşitul zilei de vineri, peste 40.000 de bilete pentru derby vor fi vândute, iar acesta speră că se va ajunge ca meciul să se dispute cu casa închisă.

Record de audienţă la FCSB - CFR

100% vom trece şi vom depăşi recordul. Suntem pe locul 1 ca audienţă şi vor urca. Batem recordul cu siguranţă. Până la acest moment s-au vândut 34.000-35.000 de bilete vândute.

După părerea mea, îmi doresc să fie sold-out, tot stadionul plin. Dacă lui CFR le dă sus acolo 50-60 de locuri, o să vorbesc cu conducerea să dea drumul la cealaltă peluză, să dea drumul la inelul de jos. Cred că vorbim de 50.000. Deci o să fie 47.000-48.000, dacă scădeam 10%.

Dacă la ora asta avem peste 34.000. Se vând azi în jur de 40.000. Am fost terorizat azi cu telefoane, cum luăm bilete? Intraţi şi luaţi online. În plus, vor lăsa o parte din bilete să fie vândute şi la case.

Am înţeles că aşa e obligatoriu. Sperăm ca oamenii să vină la meci şi să demonstrăm unde este Steaua”, a declarat Gheorghe Mustaţă, pentru Fanatik.

Derby-ul dintre FCSB şi CFR Cluj va avea loc duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională. Partida va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Campioana se află la patru puncte în urma roş-albaştrilor şi este ca ieşită din lupta la titlu, în timp ce vicecampioana are nevoie de o victorie pentru a mai putea spera la câştigarea campionatului.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare