Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a cerut plecarea unui fotbalist de la FCSB, după victoria cu Farul! "Ce mai caut aici?! Roagă-te de el să te ia, te bagă imediat" | EXCLUSIV

S-a cerut plecarea unui fotbalist de la FCSB, după victoria cu Farul! "Ce mai caut aici?! Roagă-te de el să te ia, te bagă imediat" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Experţii au analizat fazele din Farul - FCSB 0-1, în Superliga, iar un verdict aspru a fost dat în privinţa singurului fotbalist al bucureştenilor care a ieşit "şifonat" din meci. Basarab Panduru i-a cerut să se transfere sub comanda lui Gică Hagi, pentru a-şi pune cariera pe picioare.

Basarab Panduru i-a cerut unui fotbalist de la FCSB să se transfere: "Roagă-te să te ia înapoi"

Schimbarea lui Eduard Radaslavescu, în minutul 28 al meciului Farul - FCSB 0-1, continuă să stârnească reacţii. Elias Charalambous a explicat de ce a produs modificarea şi l-a introdus pe teren pe Octavian Popescu, dar expertul Basarab Panduru i-a dat un sfat tânărului fotbalist pentru care Gigi Becali a achitat 850.000 de euro, în august 2022. 

Deşi a avut perioada de acomodare la FCSB şi Gigi Becali îl vedea ca următoarea senzaţie din echipa sa, mijlocaşul de 19 ani nu şi-a asigurat locul de titular şi a jucat sporadic, sub regula U21. 

La finalul meciului de la malul mării, Basarab Panduru a cerut plecarea lui Eduard Radaslavescu de la FCSB, cu direcţia Farul. 

"Te aştepţi la schimbările astea. Cred că el (n.r. - Radaslavescu) trebuie să se întrebe: <<Ce fac de mâine? Ce fac în seara asta? Ce mai caut aici?!>> El e băiat tânăr, care trebuie să joace fotbal. Roagă-te de 'Rege' să te ia înapoi, că nu eşti într-o situaţie deloc bună, la vârsta asta trebuie să joci, să joci, că aşa creşti. 

Nu că nu mai refuză dacă vine vreo ofertă, dar să se roage de 'Rege' să-l ia. Cel mai bine e la Farul. La Farul, toţi care au venit au primit... Regele îi vrea pe toţi, el ajută pe toată lumea, chiar şi pe unii care nu au nicio treabă. 

Pe Radaslavescu îl ia şi îl bagă imediat. Părea un jucător cu viitor la Farul, mi se părea că e ceva, poate nu de 850.000, dar era momentul corect să-l cumperi. Dacă mai stătea un an sau doi poate dădeai două milioane", a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport. 

Nicolae Dică, despre schimbarea lui Eduard Radaslavescu: "Mai bine la pauză"

Fostul antrenor de la FCSB, Nicolae Dică, şi-a amintit un episod când a fost nevoit să-l schimbe rapid pe Olimpiu Moruţan, dar din alte raţiuni. Tehnicianul consideră că Eduard Radaslavescu ar fi trebuit scos abia la pauză. 

"E un moment dificil pentru un tânăr de 19 ani, mai ales în minutul 28. Mai bine era schimbat la pauză. Eu l-am schimbat cu Moruţan, cu CFR, l-am băgat şi după am făcut o schimbare de sistem din cauza unui roşu. A înţeles copilul, dar pentru un jucător e greu, poate trebuia lăsat până la pauză", a spus fostul antrenor de la FCSB, Nicolae Dică. 

 

Afla mai multe despre: basarab pandurueduard radaslavescuplecare fcsb eduard radaslavescu 

viewscnt
Articole similare