Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Singura echipă din Superligă la care ar investi Marian Iancu: ”Trebuie să fiu cu sufletul acolo” | EXCLUSIV

Singura echipă din Superligă la care ar investi Marian Iancu: ”Trebuie să fiu cu sufletul acolo” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Marian Iancu (57 de ani) a oferit un interviu pentru Orange Sport, în care a vorbit, pe larg, despre o posibilă revenire în fotbalul românesc. Fostul patron de la Poli Timişoara a dezvăluit că s-ar întoarce în fenomen doar dacă ar avea unde să se implice cu sufletul.

După ce a petrecut opt ani în spatele gratiilor, deşi primise o pedeapsă de 14 ani, Marian Iancu a fost eliberat condiţionat în vara lui 2022.

Fostul patron de la Poli Timişoara a reapărut în spaţiul public în ultima lună, dezvăluind că se simte mai bine decât înaintea după ieşirea din penitenciar şi că doreşte să recupereze timpul pierdut.

Marian Iancu, revenire în fotbalul românesc?

Declaraţiile sale au putut fi interpretate în mai multe feluri, inclusiv în acela că omul de afaceri ar dori să revină în fotbalul românesc, odată cu eliberarea.

Într-un interviu pentru Orange Sport, Marian Iancu a recunoscut că ar fi interesat să investească la un alt club din România, dar nu la oricare.

Fostul patron de la Poli TImişoara ar fi dornic să bage bani doar într-un proiect în care ar fi implicat ”cu sufletul”, clarificând că nu este interesat să preia Dinamo.

Rapid este singura echipă din Superligă la care ar investi Iancu, dar doar din postura de acţionar minoritar, fiind născut în Giuleşti.

Singura echipă din Superligă la care Marian Iancu ar investi ”cu sufletul”

”Într-adevar, situaţia ultimilor ani este cea care ma depărtează acum de ideea de a investi în fotbal, dar asta nu inseamna că, în viitorul apropiat, nu se va întâmpla.

Nu este una din priorităţile mele. Interventia judiciară asupra mea n-a fost una simpla şi usor de administrat.

(n.r. ar fi o opţiune să investiţi la Dinamo?) Nu, nu, în niciun caz. Trebuie să fiu cu sufletul acolo unde mă implic. (n.r. şi unde v-aţi implica cu sufletul?) Nu pot să spun acum...

M-aş hazarda, deocamdată nu e... am câteva etape de parcurs până să recuperez timpul pierdut şi, după aceea, în funcţie de anumite situaţii, de fapt, voi veni.

Sunt născut în Giuleşti, Rapidul ar fi... dar, astăzi, Rapidul este bine acoperit din punct de vedere al acţionariatului şi sper ca lucrurile astea să se vadă.

Într-un viitor, voi vedea, oricum nu cred că mă voi mai angaja. Poate ca un acţionar, dar nu ca acţionar cu decizie unică, acţionar majoritar, nu aş mai avea timpul necesar.

Fotbalul îţi acaparează tot timpul, devii captiv în obiectul acesta de activitate şi atunci ţi-ai neglija celelalte activităţi”, a declarat Marian Iancu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: marian iancu 

viewscnt
Articole similare