Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dugandzic n-a avut norocul ăsta. Penalty-ul repetat pentru Chelsea i-a enervat pe fotbaliştii de la Borussia Dortmund

VIDEO | Dugandzic n-a avut norocul ăsta. Penalty-ul repetat pentru Chelsea i-a enervat pe fotbaliştii de la Borussia Dortmund
Comentarii

Chelsea a beneficiat de un penalty repetat în a doua repriză cu Borussia Dortmund, din optimile Champions League. Decizia centralului Makkelie i-a enervat pe fotbaliştii germanilor.

Chelsea - Borussia Dortmund, în manşa secundă din Champions League

Returul Chelsea - Borussia Dortmund, din Champions League, e pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro

Meciul din Londra a început de la 1-0 la general pentru echipa din Bundesliga, dar gazdele au presat pentru a întoarce rezultatul şi pentru a se califica într-un punct dificil al sezonului. 

În ciuda posesiei superioare, Borussia Dortmund a primit gol pe finalul reprizei. În minutul 32, Sterling a ratat şutul cu piciorul stâng, dar cu noroc mingea a rămas la el, dintr-o deviere a lui Reus în careul oaspeţilor. 

Atacantul englez a tras imparabil sub transversală, iar Chelsea a continuat presiunea şi după ieşirea de la cabine. 

În minutul 49, Danny Makkelie a acordat penalty pentru pentru Chelsea, iar Havertz şi-a asumat execuţia. Germanul a tras în bară de la 11 metri, dar gazdele au fost salvate de greşeala adversarilor. 

În momentul execuţiei, un jucător de la Chelsea şi doi de la Borussia Dortmund s-au aflat în interiorul careului, iar unul dintre ei a respins mingea din careu, ceea ce i-a dat încă o şansă lui Havertz. 

Spre deosebire de execuţia lui Marko Dugandzic la repetarea penalty-ului controversat din CS Mioveni - Rapid Bucureşti, Havertz a ales acelaşi colţ şi a marcat pentru 2-0 Chelsea. 

Pentru fotbaliştii lui Dortmund au fost minute întregi în care au protestat şi în care i-au cerut explicaţii lui Danny Makkelie.

 

Afla mai multe despre: havertzchelsea borussia dortmundchelseachampions leagueliga campionilor 

viewscnt
Articole similare