Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Adi Petre l-a contactat pe Gică Hagi cu o cerere. Reacţia "Regelui" când a citit cuvintele atacantului cu doar 102 de minute pentru Farul: "Mi-a dat mesaj" | VIDEO

Adi Petre l-a contactat pe Gică Hagi cu o cerere. Reacţia "Regelui" când a citit cuvintele atacantului cu doar 102 de minute pentru Farul: "Mi-a dat mesaj" | VIDEO

Farul Constanța

Comentarii

Managerul tehnic al Farului Constanţa, Gică Hagi, a mizat pe fotbaliştii care l-au făcut campion în Superligă, iar la final i-a amintit pe cei care au ridicat trofeul, dar şi pe cei care au stat doar o perioadă la Ovidiu, în actuala stagiune.

Campion al Superligii, Gică Hagi şi-a amintit şi de foştii fotbalişti ai Farului Constanţa

Farul Constanţa a sărbătorit titlul Superligii şi se pregăteşte de ultima etapă din Gruia, meciul cu CFR Cluj, duminică, de la 21:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. De la aceeaşi oră are loc Universitatea Craiova - Sepsi Sfântu Gheorghe, cu implicaţii pentru locul al treilea al clasamentului. 

La final de sezon, Gică Hagi a făcut o analiză a jucătorilor care s-au remarcat în echipa Farului şi a susţinut că le este recunoscător inclusiv fotbaliştilor care au plecat de-a lungul acestui sezon.

"Regele" a pornit de la primul 11 şi rezervele Farului, cu fotbalişti care au oferit cel mai bun randament la Farul Constanţa, şi a ajuns până la Gabi Torje şi Adi Petre. De altfel, a dezvăluit o discuţie cu Adi Petre, care l-a felicitat pentru performanţa din acest sezon. 

"Portarul, Marian, a progresat foarte mult, arată din ce în ce mai bine. E un portar pe jocul nostru. Larie, la vârsta lui, a avut o constanţă incredibilă şi e foarte serios. Popescu a dat mai mult, a crescut foarte mult şi e conştient, păcat că s-a accidentat. Kiki a fost foarte bun. 

Nedelcu - Artean - Băluţă, una dintre cele mai bune linii de mijloc din campionat, ca randament, calitate, cu meciuri internaţionale. Aveam experienţă, putere la mijloc. Iar în atac cu Louis Munteanu şi Denis Alibec atacul chiar avea greutate mare.

Gabi (n.r. - Torje) a venit şi ne-a ajutat foarte mult, cât a făcut-o şi cum a putut s-o facă. Toţi jucătorii care au fost ne-au ajutat cu ceva. Inclusiv Adi Petre... Mi-a trimis mesaj să-i păstrez şi lui un tricou (n.r. - de campion). O s-o fac, pentru că la Mioveni a marcat două goluri", a declarat Gică Hagi într-un interviu acordat Orange Sport

Ajuns la 25 de ani, Adi Petre e liber de contract din februarie, când s-a despărţit de grecii de la Levadiakos, echipa pentru care a ales să se despartă de Farul Constanţa, unde era doar rezervă. 

În campionat, Adi Petre a marcat doar două goluri pentru Farul, în deplasare cu CS Mioveni. În total, fostul internaţional U21 a bifat 102 de minute pentru "marinari" în Superliga. 

Afla mai multe despre: gica hagiadi petrefarul constantafarul campioana 

viewscnt
Articole similare