You are here:

Fostul coechipier l-a dat de gol! Jucătorul naţionalei vrea să plece de la echipa de club: ”Nu îi convine” | EXCLUSIV

Fostul coechipier l-a dat de gol! Jucătorul naţionalei vrea să plece de la echipa de club: ”Nu îi convine” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Horaţiu Moldovan (26 de ani) nu a bifat niciun minut în tricoul lui Atletico de Madrid, deşi a sosit pe Metropolitano în luna ianuarie a acestui an

Horaţiu Moldovan a anunţat zilele trecute că ia în calcul să plece de la Atletico, din cauza statutului de eternă rezervă pe care îl are la gruparea pregăită de Diego Simeone.

Lipsa minutelor de la echipa de club i-au adus statutul de rezervă şi la echipa naţională, Florin Niţă fiind titular în partida de debut de la EURO 2024, contra Ucrainei, iar locul său în primul 11 pare bătut în cuie.

Dezvăluire! Tricolorul prezent la EURO vrea să plece de la echipa de club: ”Nu îi convine”

Alexandru Albu, fostul coechipier al lui Horaţiu Moldovan de la Rapid, este sigur că Horaţiu Moldovan îşi doreşte să plece de la Atletico de Madrid.

După spusele lui Albu, Horaţiu Moldovan este în continuare în formă foarte bună, chiar dacă nu a mai bifat minute de aproape trei luni, de la amicalele echipei naţionale din luna martie.

”Cred că ar trebui să fim mândri că suntem la EURO. Avem jucători valoroşi, care s-au transferat la echipe de afară, precum Drăguşin sau Moldovan, care este la Atletico. 

Într-advevăr. Nu joacă (n.r. Moldovan), dar cred că un antrenament făcut la Atletico face cât trei meciuri la noi în campionat. 

Eu îl ştiu pe Horaţiu şi ştiu că vrea să joace. Nu îi convine statutul ăsta de rezervă”; a spus Alexandru Albu, pentru Orange Sport.

  • 800.000 de euro a plătit Atletico Madrid în schimbul transferului lui Horaţiu Moldovan.

Inclusiv Horaţiu Moldovan a vorbit despre plecarea de la Atletico Madrid, pentru a reveni în poartă. 

Afla mai multe despre: nationalalaliga 

viewscnt
Articole similare