Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jenson Button a făcut o dezvăluire despre viitorul lui Lewis Hamilton în F1! "Nu va părăsi Mercedes, pentru că nu are alte opţiuni!"

Jenson Button a făcut o dezvăluire despre viitorul lui Lewis Hamilton în F1! "Nu va părăsi Mercedes, pentru că nu are alte opţiuni!"

Formula 1

Comentarii

Jenson Button, fostul campion mondial de Formula 1, a declarat pentru postul TV Sky News că septuplul campion mondial de Formula 1, britanicul Lewis Hamilton, nu va părăsi echipa Mercedes în viitorul apropiat pentru că nu are opţiuni”.

Lewis Hamilton îşi încheie la sfârşitul acestui sezon contractul cu Mercedes, iar zvonurile indică posibile negocieri cu Ferrari, dar şi cu alte echipe din Campionatul Mondial de Formula 1.

Jenson Button, campion mondial al Formulei 1 în 2009, a declarat în week-end, în cadrul unei emisiuni care a fost difuzată de canalul TV Sky New: „Ei bine, Lewis este loial, dar nici nu cred că are opţiunile pe care şi le-ar dori. Nu cred că ar fi o opţiune pentru Red Bull – fiindcă nu cred că s-ar fi potrivi cu Max Verstappen. Nu cred că va fi nici Ferrari. Aston Martin? Cu siguranţă nu va merge la Aston Martin”, a mai spus Button, care este de părere că momentele grele prin care au  trecut împreună ar putea întări legătura dintre Mercedes şi Hamilton.

„Cred că viitorul lui va fi la Mercedes pentru că, aşa cum am mai spus, el este şi o persoană loială”, a mai completat Jenson Button.

Afla mai multe despre: jenson buttonlewis hamilton 

viewscnt
Articole similare