You are here:

Preşedintele de la Slobozia, explicaţie fabuloasă pentru numărul mare de rapidişti din stadion! "O neînţelegere, poate s-a dat şi link-ul pentru tribună"

Preşedintele de la Slobozia, explicaţie fabuloasă pentru numărul mare de rapidişti din stadion! "O neînţelegere, poate s-a dat şi link-ul pentru tribună"

Superliga

Comentarii

Preşedintele de la Unirea Slobozia, Ilie Lemnaru, a oferit o primă reacţie, după ce nou-promovata a pierdut cu Rapid. La Clinceni, suporterii rapidişti au dominat numeric, dar şi la nivel de atmosferă, iar conducătorul a avut o explicaţie fabuloasă pentru apariţia "vişiniilor" şi la tribuna II.

Cea mai amuzantă explicaţie pentru numărul mare de fani rapidişti, la meciul cu Unirea Slobozia

Rapid a învins luni seara, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Unirea Slobozia, în ultimul meci al etapei a zecea din Superliga. Rareş Pop a fost în formă şi a deschis scorul în minutul 24 din pasa superbă a lui Christensen. Pospelov a egalat în minutul 31, din careu, dar giuleştenii au trecut din nou în avantaj în minutul 60, când Rareş Pop a şutat sub transversală, din careu. 

Nou-promovata Unirea Slobozia îşi desfăşoară la Clinceni, pe o arenă de 4.500 de locuri, meciurile considerate acasă. Aşa cum era de aşteptat, fanii rapidişti s-au deplasat în număr mare la marginea Bucureştiului şi au dominat atmosfera. 

La final, preşedintele de la Unirea Slobozia, Ilie Lemnaru, a susţinut că un link care nu era destinat fanilor rapidişti ar fi ajuns la acestia, pentru locurile din tribuna II. 

"Nu suntem dezamăgiţi, era un meci greu pentru noi, un meci sortit oricărui rezultat. Să recunoaştem că ne-a bătut o echipă care se bate pentru titlu.

Fotbalul e făcut pentru suporteri. Trebuie să ne adaptăm, rapidiştii sunt peste tot şi ne aşteptam la această atmosferă, dar cred că ne-am ridicat la nivelul gândit de toţi. Am lăsat pe toată lumea să intre pe stadion, nu a fost o problemă.

(n.r. - A părut că aţi jucat în Giuleşti) Nu s-a întâmplat nimic, pentru că noi ne-am înţeles de prima dată că vom da peluzele şi tribuna I. Ce s-a întâmplat la tribuna II că s-au luat bilete şi la tribuna II... A fost o neînţelegere, poate s-a dat şi link-ul pentru tribuna II spre cei de la Rapid. Nu s-a respectat ceva, dar nu mai contează lucrul ăsta acum, important e că a fost un meci frumos cu o atmosferă cum rar se vede pe stadioanele din România", a spus conducătorul de la Unirea Slobozia

Unirea Slobozia vrea înapoi acasă

Nou-promovata este pe locul 11 în Superliga, cu 11 puncte, iar Ilie Lemnaru susţine că echipa va disputa din nou meciuri la Slobozia abia de anul următor. 

"Ne doream să facem un rezultat pozitiv, că dacă ne uităm la ultimele meciuri directe cu ei Slobozia e pe plus. Noi ne luptăm cu echipele care se luptă la retrogradare, iar dacă luam azi un punct era bonus. 

Noi suntem obişnuiţi în deplasare, dar legea e lege şi trebuie s-o respectăm, iar în ianuarie, februarie să jucăm la Slobozia, dacă nu se mai face contestaţie", a mai spus Ilie Lemnaru. 

Afla mai multe despre: unirea slobozia rapidilie lemnaru unirea sloboziafani rapidisti 

viewscnt
Articole similare