You are here:

Surpriza se produce: Rapid a bătut palma cu noul antrenor! Tehnicianul titrat va fi anunţat oficial "probabil marţi" | EXCLUSIV

Surpriza se produce: Rapid a bătut palma cu noul antrenor! Tehnicianul titrat va fi anunţat oficial "probabil marţi" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Acţionarul majoritar de la Rapid, Dan Şucu, a decis să-şi asume mai multe responsabilităţi la echipă, iar cert este că lotul va începe pregătirea din vară cu un nou antrenor. Ultimele informaţii indică faptul că principalul ales va fi prezentat la începutul săptămânii viitoare, "probabil marţi".

Dan Udrea: "Probabil marţi, Rapid îl va anunţa oficial pe Neil Lennon"

Patronul Dan Şucu schimbă foaia la Rapid, iar acest aspect i-a îngrijorat pe angajaţii din club. Primele schimbări au fost cele ale lui Cristiano Bergodi şi Daniel Niculae, care va părăsi postul de preşedinte, însă noi schimbări pot urma. 

În această perioadă în care echipa a suferit în play-off-ul Superligii, pe care îl va încheia pe ultimul loc, oficialii de la Rapid au negociat şi au găsit noul antrenor

Moderatorul emisiunii Sport Report, Dan Udrea, a anunţat că Neil Lennon va fi anunţat oficial la Rapid în zilele următoare. 

Nord-irlandezul, ultima dată la Omonia Nicosia, a cucerit cinci campionate cu Celtic, în Scoţia, şi are 75 de meciuri în competiţiile europene, cele mai multe cu echipa din Glasgow. 

"Din informaţiile noastre, la începutul săptămânii viitoare, probabil marţi, Rapid îl va anunţa oficial pe Neil Lennon drept noul antrenor principal. Din ce informaţii mai am, el (n.r. - Dan Şucu) a solicitat, atunci când căuta antrenori, o mână forte", a transmis Dan Udrea, la Sport Report, pe Orange Sport

Cel mai bun parcurs european al lui Neil Lennon s-a petrecut în sezonul 2012-2013, când a jucat cu Celtic în optimile de finală ale Champions League. Atunci clubul scoţian a fost eliminat de Juventus, după 0-3 în tur şi 0-2 în returul din Italia. 

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Viorel Moldovan, despre sosirea nord-irlandezului la Rapid: "Să aducă şi trifoiul cu patru foi"

Expertul Orange Sport crede că Neil Lennon ar trebui să aducă şi norocul la Rapid. 

"CV-ul este interesant, a câştigat vreo cinci campionate cu Celtic, are cupe, supercupe, are şi la nivel de liga a doua un titlu câştigat cu Hibernian. Acum şi aceste titluri au fost câştigate într-o perioadă în care Rangers nu prea exista. 

Bun, ca CV este impresionant, un antrenor care a câştigat trofee. Orice antrenor străin care vine şi aduce un plus de calitate, reuşeşte să crească nivelul fotbalului românesc, al competiţiei, este binevenit. Să sperăm că va fi o alegere pozitivă pentru Rapid şi vom vedea o altă echipă în sezonul viitor. Nu pot face aprecieri, că nu-l ştim.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Important e să aducă şi trifoiul ăla cu patru foi pentru Rapid, nu cu trei (n.r. - râde). E o încercare interesantă din partea patronului Rapidului", a declarat fostul atacant important de la Rapid, Viorel Moldovan, pentru Orange Sport.  

Antrenorul ales de Rapid a fost propus şi la FCSB, după cum a anunţat MM Stoica. 

Afla mai multe despre: antrenor nou rapiddan sucuneil lennon rapidneil lennon antrenor rapiddan sucu rapid 

viewscnt
Articole similare