You are here:

VIDEO | Parcurs fabulos pentru fotbalistul de la FCSB! A muncit de la 12 ani, iar la finalul junioratului a vrut să se retragă: "Mă gândeam să plec la munca în Anglia"

VIDEO | Parcurs fabulos pentru fotbalistul de la FCSB! A muncit de la 12 ani, iar la finalul junioratului a vrut să se retragă: "Mă gândeam să plec la munca în Anglia"

FCSB

Comentarii

A muncit de la 12 ani, în copilărie purta ghetele dăruite de colegii săi, iar la finalul junioratului a vrut să se lase de fotbal. Vali Creţu (35 de ani) a fost răsplătit însă pentru puterea să de a trece peste orice obstacol.

Povestea lui Vali Creţu, "supravieţuitorul" de la FCSB

Vali Creţu este exemplul perfect care demonstrează că ambiţia şi seriozitatea sunt cele mai importante caracteristici ale unui om care vrea să îşi depăşească condiţia. 

"Cu adevărat? Am luat-o de la 12 ani, de la 12 ani am muncit singur, am plătit chiria, îmi făceam singur de mâncare. Aveam singur grijă de mine şi mai aveam şi de fraţii mei mai mici", a declarat fundaşul lateral de la FCSB

Până să ajungă să câştige bani din fotbal, Creţu s-a descurcat cum a putut: "Sincer, când eram la juniori,  nu cred că am avut perechea mea de ghete cu numărul meu, 40. Jucam cu 41, 42, 43. Îmi dădeau colegii ce le mai rămânea lor şi aşa a fost junioratul", a adăugat Vali Creţu. 

Fundaşul a avut mai multe momente în care a vrut să renunţe la fotbal: "Eram la Gloria Buzău şi era ultimul an de juniorat. Nu jucasem nici la liga a doua, nici la a treia, nu mă luase nici la echipa mare.

Chiar mă gândeam să mă las de fotbal şi să plec la munca în Anglia, vorbisem cu fratele meu cel mare", recunoaşte campionatul României cu FCSB

Creţu a trecut peste toate neajunsurile din copilărie şi a tras de el cât a putut. Iar răsplata a venit. La 35 de ani, e om de bază la FCSB, iar momentul retragerii e foarte departe.

"Simt că parcă nu îmbătrânesc, organismul nu-mi dă niciun semn. Parcă e ceva, parcă nici mie nu-mi vine să cred câtă energie am, nu obosesc şi nu văd... Mă văd că joc până după 40 de ani", a recunoscut Vali Creţu. 

Afla mai multe despre: vali cretuvali cretu fcsbcariera valentin cretu 

viewscnt
Articole similare