You are here:

"Asta e o ştire!". Ce s-a întâmplat pe Bernabeu, după ce Barcelona a făcut scor de neprezentare în El Clasico. Reacţia presei din Spania

"Asta e o ştire!". Ce s-a întâmplat pe Bernabeu, după ce Barcelona a făcut scor de neprezentare în El Clasico. Reacţia presei din Spania

Fotbal internațional

Comentarii

Barcelona a umilit-o pe Real Madrid în deplasare, pe Santiago Bernabéu, într-un meci din etapa a 11-a din LaLiga. A fost 4-0 pentru catalani, care au bifat mai multe aspecte pozitive în El Clasico.

Prima reacţie a presei din Spania, după şocul din El Clasico

FC Barcelona s-a impus sâmbătă seara, în deplasare, în El Clasico, învingând gruparea Real Madrid, scor 4-0, în etapa a 11-a din La Liga.

La doi ani şi jumătate de la dezastrul din martie 2022, când pierdea pe teren propriu cu 0-4 în faţa catalanilor, Real retrăieşte momentele teribile ale unei înfrângeri categorice pe Santiago Bernabeu.

AS a remarcat faptul că Santiago Bernabéu a început să se golească, după al treilea gol al Barcelonei. 

"Oamenii au părăsit Bernabéu (n.r. - după ce Yamal a marcat pentru 3-0)! Aceasta este o ştire.

Sosirea lui Flick a readus măreţia Barçei şi acţiune în Clásicos. Primul din epoca sa a fost agitat din cauza lipsei de precauţie, ritm şi schimbare. Rezultatul i-a dat dreptate. Planul şi echipa lui sunt cu mult superioare acestui Madrid care şi-a pierdut ariergarda şi avangarda.

Lamine a scris istorie. El a devenit cel mai tânăr jucător din istorie dintr-un 'Clásico'. 17 ani şi 105 zile pentru starul Barcelonei, care ajunge acum să o pedepsească şi mai mult pe Real Madrid. La golul al treilea, Raphinha a câştigat mingea. Brazilianul i-a pasat lui Lamine Yamal, care a finalizat perfect cu un şut din dreapta, sub transversala lui Lunin. Gol grozav de la tânărul  internaţional spaniol.

Barcelona s-a dezlănţuit în Clásico, după golul lui Lewandowski. Polonezul a fost extraordinar cu o dublă", a transmis AS.

Marca: "Prejudiciul pe care Barcelona tocmai l-a făcut lui Real Madrid este enorm"

După ce Real Madrid a fost nevoită să se deschidă pentru a recupera dezavantajul de pe tabelă, echipa lui Flick a fost devastatoare.

Marca: "Barcelona a distrus-o pe Real Madrid pe contraatac. Prejudiciul pe care Barcelona tocmai l-a făcut lui Real Madrid este enorm. Şi vom vedea ce consecinţe are acest lucru asupra viitorului imediat al Madridului. Sigur nu vor fi transferuri în apărare în iarnă?", a concluzionat publicaţia spaniolă, despre Real Madrid - Barcelona 0-4

Afla mai multe despre: real madrid barcelonael clasico 

viewscnt
Articole similare