Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru nu s-a putut abţine după Farul - Sepsi! "Bă, nu zici că e mai bine să jucăm în cinci echipe în play-off? Arată urât" | EXCLUSIV

Basarab Panduru nu s-a putut abţine după Farul - Sepsi! "Bă, nu zici că e mai bine să jucăm în cinci echipe în play-off? Arată urât" | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, se teme că Sepsi, dacă se va califica în play-off, ar putea fi o pradă uşoară pentru cele cinci echipe calificate matematic. De aceea, fostul fotbalist a făcut o remarcată alarmantă pentru echipa antrenată de Cristiano Bergodi.

Sepsi l-a indignat pe Basarab Panduru: "După meciul ăsta, te întrebi dacă nu e mai bine în cinci echipe în play-off"

Farul Constanţa a învins marţi seara, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia Sepsi Sf. Gheorghe, într-un meci al etapei a 28-a din Superliga în care oaspeţii au fost inerţi. 

Farul a deschis scorul în minutul 22, prin Băluţă, gol validat după analiza sistemului VAR. Prima repriză, dominată copios de gazde, s-a încheiat cu golul de 2-0, înscris de tânărul Adrian Mazilu, după o pătrundere şi un şut plasat. Farul a avut un gol anulat, în minutul 59, când David Kiki a înscris spectaculos, dar analiza VAR a relevat că faza pornise dintr-o poziţie de ofsaid. Farul s-a impus cu 2-0, după un meci în care oaspeţii nu au putut emite pretenţii, evoluând foarte defensiv.

După cazurile din trecut din play-off, în care FC Argeş sau Academica Clinceni au fost sparring-partner, Basarab Panduru a făcut o remarcă în stilul caracteristic. 

"Bă, nu zici că e mai bine să jucăm în cinci în play-off? După meciul ăsta, te întrebi dacă e mai bine în cinci în play-off. Putea fi 6-0, 7-1, nu era nicio problemă. Să nu treci centrul terenului în prima repriză... Nici dacă veneau cu juniorii nu puteau juca aşa de slab, precum în prima repriză. Rar vezi Farul să domine aşa o echipă. 

Eu cred că ei (n.r. - cei de la Sepsi) se vedeau în primele trei, primele patru anul ăsta. Mergem uşor, uşor şi atacăm primele trei locuri. Te vedeai Rapid anul ăsta. Arată urât (n.r. - echipa antrenată de Cristiano Bergodi). Cu cine să mai facă puncte până la finalul sezonului regulat? Cu Czikszereda (n.r. - râde)", a declarat expertul Orange Sport. 

Părerea lui Basarab Panduru a fost împărtăşită şi de Florin Lovin, care crede că scandalul cu U Craiova 1948 apasă pe Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Mai mult, fostul mijlocaş a dat o veste bună pentru echipa lui Adrian Mititelu, care are un program mai uşor până la finalul sezonului regulat decât cea a lui Laszlo Dioszegi. 

"Vedeai Sepsi în play-off, organizată, la începutul sezonului. Dar după meciul ăsta... Eu cred că pe ei i-a afectat scandalul cu Craiova. Sepsi, la cum a arătat în seara asta, nu poate lua mai mult de un punct cu CFR şi cu FCSB, în următoarele meciuri", a spus expertul Orange Sport. 

Se strânge lupta pentru ultimul loc din play-off-ul Superligii

Constănţenii de la Farul sunt lideri, cu 61 de puncte, iar Sepsi rămâne pe locul 6, cu 41 de puncte, dar distanţa de locul al şaptelea, ocupat de U Craiova 1948, s-a micşorat la patru puncte, după ce oltenii au remizat cu Chindia Târgovişte, scor 0-0. 

De altfel, Adrian Mititelu a anunţat că a găsit o portiţă de scăpare de înfrângerea la masa verde din Sepsi Sfântu Gheorghe - U Craiova 1948

  • Farul Constanţa, CFR Cluj, FCSB, Rapid Bucureşti şi Universitatea Craiova au deja locul asigurat în play-off. 

Afla mai multe despre: basarab pandurufarul constanta sepsi sfantu gheorghe 2-0rezumat farul constanta sepsi sfantu gheorgheclasament superligaplay-off superliga 

viewscnt
Articole similare