Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

CFR Cluj se pregăteşte să se despartă de el după jumătate de an! A fost "cel mai important transfer", dar a dezamăgit: "N-a fost jucătorul pe care l-am aşteptat" | EXCLUSIV

CFR Cluj se pregăteşte să se despartă de el după jumătate de an! A fost "cel mai important transfer", dar a dezamăgit: "N-a fost jucătorul pe care l-am aşteptat" | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a vorbit despre cea mai dezamăgitoare achiziţie a campioanei României din acest sezon. Fotbalistul poate părăsi lotul lui Dan Petrescu din acest sezon.

CFR Cluj poate renunţa la un fotbalist cumpărat la începutul sezonului

CFR Cluj a făcut eforturi de a scăpa de mai mulţi fotbalişti cu contractul mare înaintea acestui sezon, iar lotul lui Dan Petrescu a fost reconstruit. "Bursucul" a reuşit să aibă un parcurs bun în Conference League, iar în Superligă e din nou în cărţi pentru un nou titlu. 

În aceeastă perioadă, CFR Cluj ar putea renunţa jucătorul care a reprezentat cel mai important transfer de la începutul sezonului. 

Danezul Vito Hammershöy-Mistrati (30 de ani) a fost transferat de la Randers pentru 400.000 de euro, dar a jucat puţin peste 300 de minute la CFR Cluj şi a marcat o singură dată. 

Marius Bilaşco a recunoscut că există posibilitatea ca Mistrati să plece de la CFR Cluj şi a explicat ce s-a petrecut cu atacantul în România.

"A fost cel mai important transfer. A fost un cumul de factori la care nu ne-am aşteptat. Luând CV-ul lui... La noi n-a fost jucătorul pe care l-am aşteptat, venind într-un sistem cu dublură pentru Jefte, apoi am renunţat la sistemul ăsta. Practic, n-a mai jucat poziţia care îi este ca o mănuşă.

Există şi posibilitatea să plece, dar n-aş vrea să dau nume de jucători, ca ulterior să nu plece. A suferit vreo două accidentări, s-a îmbolnăvit, a fost răcit, apoi a suferit o leziune înainte de meciul cu FCSB. A fost o serie întreagă, mult ghinion pentru el", a declarat Marius Bilaşco pentru Orange Sport. 

În această iarnă, CFR Cluj va cântări cu atenţie ce transferuri va face pentru lotul lui Dan Petrescu. 

"Tot timpul suntem într-o poziţie în care vrem să pregătim următoarea perioadă. Se ivesc oportunităţi, mă refer şi la aspectul financiar. Noi am cam coborât nivelul salarial, avem un plafon pe care trebuie să-l respectăm, e strategie clară privind bugetul. Nu mai există salarii de 40.000 de euro, exclus. 

Ne dorim să îmbunătăţim, iar pe anumite poziţii căutăm oportunităţi, în funţie de antrenor. Vrem echilibru, privind achiziţia, salariul, costurile cu jucătorii", a mai spus Marius Bilaşco.

Afla mai multe despre: vito hammershoy-mistratimistrati cfr clujcfr clujplecari cfr cluj 

viewscnt
Articole similare