You are here:

O campioană olimpică denunţă atacurile asupra fizicului său în timpul Jocurilor Olimpice! "Eu ştiu cum arată corpul meu şi îl iubesc"

O campioană olimpică denunţă atacurile asupra fizicului său în timpul Jocurilor Olimpice! "Eu ştiu cum arată corpul meu şi îl iubesc"

Jocurile olimpice

Comentarii

Campioana olimpică spaniolă la polo Paula Leiton are 1,87 m şi 96 de kilograme, iar din cauza fizicului său a fost ţinta a numeroase ironii şi insulte pe reţelele de socializare în timpul turneului de polo feminin de la Paris.

Jucătoarea spaniolă de polo Paula Leiton, campioană olimpică, denunţă atacurile asupra fizicului său

”Poate că ei cred că mă vor răni, dar eu ştiu cum arată corpul meu şi îl iubesc foarte mult”, a spus ea la Cuatro TV. ”Lucrez cu el pentru a face performanţă într-un sport care este viaţa mea. Nu-mi pasă de comentarii. Tocmai am câştigat o medalie olimpică de aur, a fost visul meu de când eram mică”.

La 24 de ani, jucătoarea spaniolă are deja un palmares impresionant, cu o medalie de argint la Tokyo, una de aur la Paris, două titluri europene (2020 şi 2022) şi alte trei medalii de argint la Campionatele Mondiale (2017, 2019, 2023).

”Dacă te uiţi la echipa noastră, trei dintre noi au în jur de 1,90 m înălţime şi ai nevoie de un fizic puternic pentru a putea face faţă unui meci”, a explicat jucătoarea clubului catalan CN Sabadell.

”Nu sunt îngrijorată de ceea ce spun, dar dacă vor continua să facă astfel de comentarii, ar trebui să se gândească la ceilalţi oameni pe care i-ar putea răni. Nu mă afectează pe mine, dar ar putea afecta o fetiţă”, a spus ea.

Afla mai multe despre: paula leitonpaula leiton jocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare