Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-a interesat ce se întâmplă în Parlament cu modificările lui Dîncu pentru Steaua! "Nu se adoptă iniţiativa. Am mai vorbit şi eu cu unii, cu alţii"

S-a interesat ce se întâmplă în Parlament cu modificările lui Dîncu pentru Steaua! "Nu se adoptă iniţiativa. Am mai vorbit şi eu cu unii, cu alţii"

Steaua

Comentarii

CSA Steaua Bucureşti a câştigat cu 2-0 derby-ul cu Dinamo şi a primit încă un imbold spre promovarea aşteptată în urma modificărilor la Legea Sportului. Însă, fostul portar al "militarilor", Helmut Duckadam, susţine că a "mai vorbit cu unii, cu alţii", şi că iniţiativa nu va primi voturile necesare, în Parlament.

Anunţ despre modificările lui Vasile Dîncu pentru Steaua: "Nu se adoptă iniţiativa. Am mai vorbit şi eu cu unii, cu alţii"

FRF a transmis că Steaua poate promova în Liga 1 dacă modificările la Legea Sportului vor intra în vigoare înainte de finalul lunii iunie. Vasile Dîncu - fost ministru al Apărării - şi alţi doi parlamentari au trimis spre dezbatere de urgenţă, în Camera Deputaţilor, două modificări la Legea Sportului. Dacă schimbările vor fi votate şi adoptate, atunci "militarii" vor mai depinde doar de meritul sportiv. 

Însă, eroul finalei de la Sevilla, Helmut Duckadam, pare că s-a interesat de ce se va întâmpla la votul din Parlament şi a dat o veste rea pentru stelişti. 

"Nu cred că se va adopta acest amendament propus de cei trei parlamentari. A fost mai mult un joc de imagine pentru ei, pentru că această hotărâre se putea lua în urmă cu 10, 20 de ani. S-a luat chiar acum.

Cred că este o chestiune pur şi simplu de imagine şi de care am mai vorbit şi eu cu unii, cu alţii. Nu se va adopta în Parlament această iniţiativă", a declarat Helmut Duckadam, pentru Orange Sport. 

În urmă cu câteva zile, juristul CSA Steaua, Florin Talpan, a afirmat că modificările ar putea fi adoptate în câteva săptămâni, înainte de omologarea rezultatelor finale din play-off-ul Ligii 2. 

Helmut Duckadam: "Da, văd Steaua în prima ligă, dar nu e normală finanţarea de la minister"

În clasamentul Ligii 2, Steaua este lider, cu 47 de puncte, pe loc direct promovabil, dar câştigătorul Cupei Campionilor Europeni şi-ar dori o schimbare majoră la echipa la care a scris istorie. 

"(n.r. - Vedeţi Steaua în prima ligă?) Da. Eu m-am mirat că nu au făcut demersurile până acum. Eu mă aşteptam să facă demersurile, dar nu ştiu care e problema acolo la ei, ca să aibă dreptul de promovare.

Dar se pare că acolo este o problemă, că nu vor să se asocieze cu un privat, să nu păţească ce au păţit cu domnul Becali, dar nu mi se pare nici normal ca o echipă să fie finanţată de un minister. Mai ales de MApN. Suntem una dintre puţinele ţări, dacă nu singura din Europa, care alocăm 2,5% din PIB tot  numai pentru înarmare. Nu ştiu dacă-şi permit câteva zeci de milioane pentru o echipă de fotbal.

Poate să fie susţinută de către armată, dar mă refer aici la baza sportivă, la centrul de copii şi juniori, nu ca echipă profesionistă", a mai spus Helmut Duckadam. 

Afla mai multe despre: vasile dincusteaua bucuresticsa steaua bucurestipromovare steaua bucuresti 

viewscnt
Articole similare