Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

România poate avea fotbalist în Premier League! Arteta, "uluit" de un mijlocaş român cu care ţine legătura

România poate avea fotbalist în Premier League! Arteta, "uluit" de un mijlocaş român cu care ţine legătura

Premier League

Comentarii

Tricolorul care a stârnit controverse cu ultimele dezvăluiri făcute are cele mai mari şanse să fie singurul român din Premier League în acest moment. Antrenorul liderului campionatului, Mikel Arteta, ţine legătura cu mijlocaşul român, căruia i s-ar putea oferi debutul.

Fotbalistul român care poate apărea în curând în Premier League

Loturile naţionale ale României au fost lovite de critici din partea mai multor fotbalişti, referitoare la convocări. Gică Hagi s-a arătat nemulţumit că Ianis Hagi n-a prins nici lista preliminară, Andrei Coubiş i-a întors spatele României şi a ales Italia, Ronaldo Deaconu s-a arătat indignat că nu e căutat în seamă, iar lista poate continua cu ultimele controverse din jurul FRF. 

Ultimul atac a fost cel al mijlocaşului lui Arsenal, Cătălin Cîrjan (20 de ani), care a explicat de ce a preferat să rămână la echipa londoneză şi să nu dea curs convocării naţionalei U20

De asemenea, Cătălin Cîrjan a făcut dezvăluiri neplăcute pentru Mihai Stoichiţă, directorul tehnic al FRF, pe care l-a acuzat că face schimbările la loturile under. 

Tot pentru Playtech, mijlocaşul român care a ajuns la Arsenal în 2019, de la Viitorul Domneşti, a explicat că a dorit înţelegere din partea FRF, într-un moment în care ajunsese să se pregătească alături de prima echipă a "tunarilor", decât să participe la o acţiune a naţionalei U20. 

Totul pentru că românul Cătălin Cîrjan simte că ar putea debuta la Arsenal, în Premier League. De-a lungul anilor, fotbalistul născut la Domneşti a jucat doar la echipele under al clubului englez, dar ultimele semnale din partea lui Mikel Arteta sunt pozitive. 

El a fost rezervă de mai multe ori la Arsenal, s-a pregătit cu vedetele de zeci de milioane de euro şi ar putea debuta în Premier League. 

"Managerul Arteta mă place şi mă încurajează tot timpul"

"Mi se pare o aberaţie să mi se reproşeze că nu joc la prima echipă a lui Arsenal. Sunt la echipa de pe primul loc în cel mai bun campionat al lumii. Credeţi că e simplu să joci aici? Dacă nu pot să le iau locul lui Odegaard, Saka sau Martinelli totuşi nu înseamnă că nu pot să fiu convocat la naţionala U21. 

Sunt în graficul pe care mi l-am propus, mă antrenez, fac parte din lotul echipei mari, am fost rezervă la patru jocuri şi cred că Arsenal vede ceva în mine dacă mi-a prelungit contractul. 

Managerul Arteta mă place şi mă încurajează tot timpul, ştie prin ce am trecut. A fost şi el într-o situaţie similară. Mi-a spus că l-am uluit şi că mă admiră pentru puterea cu care am revenit după operaţii", a declarat Cătălin Cîrjan pentru sursa citată

Se pare că Arsenal are încredere în Cătălin Cîrjan, în condiţiile în care i-a prelungit contractul în 2022, imediat după o accidentare gravă, până în iunie 2024. 

Afla mai multe despre: mikel artetaarsenalcatalin cirjanfotbalist roman premier leaguearsenal premier league 

viewscnt
Articole similare