You are here:

Neconvocat în naţională, un fotbalist de la FCSB a plecat în străinătate: "Aveam nevoie, pentru că a fost un program încărcat" | VIDEO

Neconvocat în naţională, un fotbalist de la FCSB a plecat în străinătate: "Aveam nevoie, pentru că a fost un program încărcat" | VIDEO

FCSB

Comentarii

Jucătorii de la FCSB au profitat din plin de pauza internaţională şi au plecat în vacanţă. Băluţă şi-a surprins soţia cu un city break romantic la Roma.

Meciurile echipei naţionale sunt bucuria celor neconvocaţi. Antrenorii le dau câteva zile libere, iar jucătorii profită din plin. Alex Băluţă a ales o ieşire specială, la Roma. 

"Chiar ne-au priit aceste trei zile libere. Aveam nevoie, pentru că a fost un program încărcat şi urmează de acum încolo un program şi mai încărcat. Eu zic că ne-am încărcat bateriile şi suntem pregătiţi pentru ce urmează.

Am avut timp să merg pe la Roma cu soţia, am fost fără copii de data asta. Aveam nevoie de puţin timp pentru noi şi chiar a fost o experienţă frumoasă", a spus atacantul de la FCSB.  

Imediat după reluarea competiţiilor de club, FCSB va juca la foc auomat: 5 meciuri în mai puţin de două săptămâni. Iar adversarele sunt de top: Dinamo, Rangers, Rapid, din nou Dinamo, în Cupa România, şi Universitatea Craiova.

"Va veni o perioadă foarte grea, dificilă, cu multe meciuri, derby-uri. Trebuie să ne preătim înca de acum.  

Nu mai e tmp de pierdut şi, dacă vom continua seria asta bună, să fim uniţi, să fim pragmatici în faţa porţii, sunt sigur că vom aduce multe lucruri pozitive în această perioadă", a mai spus Alex Băluţă. 

Afla mai multe despre: alex balutaalex baluta fcsb 

viewscnt
Articole similare